Aysgeulburakk Rabbim sana bagışlamış. Sen çok iyi bir annesin eminim. Bebegin ve sende çok şanslısın ne kadar dau etseniz azdır..
Tüm annelere Moral olsun asla ümidinizi kaybetmeyin 🙏
Aysgeulburakk iste bu Allahin bi mucizesi Rabbim seni denemis canim benim ve belliki sende bu sinavi basariyla vermissin cok azimiz sabredip senin verdigin karari verebilirdik belki helal olsun sana alnindan yureginden imanindan öpüyorum Allah'a emanet olun sende yavrunda Allah'ım saglikla buyutmek nasip etsin beterinden esirgesin❤❤❤
Aysgeulburakk bu olayımyaşamış ve bebeğine sahip çıkmış olan insan sen yücesin 💕🙏🏼 Rabbim sana gani gani sevap yazsın ... senin tavrın da bizlere örnek olsun. En ufak bir şüphe de bebeğinin Çan’ına kıyan , doğurup çöpe atan yada bebeğini başka birine satan vs vs iğrenç kötü kalpli insanlara da senin kalbinden iyiliğinden versin ...! Ne diyebilirim ki ...🌸💕🍃🍃
Aysgeulburakk ayy o kadar mutlu oldum ki 😢😢😢 allah bağışlasın uzun sağlıklı ömürler versin bebeğinize 🙏🙏 9 ay burnunuzdan gelmiştir 😣😣😣
Aysgeulburakk öyle bir imtihandan Allahın izniyle başarı ile geçmişsiniz ki kutluyorum sizi yürekten,Allah evlat acısı vermesin ❤
Butün anneler melektir ama siz tam bir meleksiniz...sabrıniz bebeginize sahip cikmaniz Allaha tevekkülünüz cok ibret verici.
Elifece tabi ki. Gecem gündüzüm aglamakla geçti. Aldığım kıyafetlere bakarak hıçkıra hıçkıra ağladığım günler oldu. Hafta da bir perinotoloji bölümüne gidip her gittiğimde ağlayarak çıktığımızi biliyorum. Hiç unutmuyorum bi doktor beyninde sıvı görmüyorum dedi cok mutlu oldum ayni gün 2-3 doktora daha gittim elimde belgelerle. Sivi var beyninde dediler bizede gosterdiler. Aglayarak odadan çıktım koridorda bağıra bağıra ağladım hani düzelmişti diye 😔 cok Zor günlerdi. Rabbim kimseye yaşatmasin
Aysgeulburakk aslında sölicek o kadar çok şey var ama dicek kelime bulamıyorum suan, sonuna kadar okurken nolur aldırmamıs olsunlar diyerek okudum, Allahtan baska kimse bilemez neyin nasıl olacağını, Rabbim yavrunuzu size bağışlamış 😌
Rabbim hepimizin çocuklarına sağlıklı ömürler nasip etsin 💖Gerçekten çok anlamlı çok güzel bir hikaye küçük meleği gözlerinden senide benden büyük veya küçük o güzel ellerinden öpüyorum. Belkide bir başkası aldırabilirdi Rabbim senin sabrına ve o güzel kalbine gore verdi. Denenme sürecinden geçtin belkide Rabbim bahtını güzel eylesin insallah💖🙏
Aysgeulburakk ey buyuk allahim sana bagislamis bebegini allah annali babali sagliki hayirla buyutmeyi nasip etsin
Aysgeulburakk Allahim ne buyuk bir imtihan. Ne mutlu size ki bu sinavi gecmissiniz. Kimbilir nasil gunler gecirdiniz 9 ay ne cektiniz. Rabbim buyuk mukafatini kat be kat alacaksiniz insAllah. Gunahlariniza kefaret olmustur. Ya o dr lara kanip aldirmis olsaydiniz saglam bi bebegin vebali nolacakti. Allahim yardimciniz olsun her daim 😊
Aysgeulburakk maşallah size . İmtihanınızı hakkıyla geçmişsiniz. Bende sizin gibi imtihandayım doktorlar sonlandır diyor ama benim umudum Allahtan.. bana da dua ederseniz sevinirim
Aysgeulburakk içimden bir şeyler koptu gitti rabbimin imtihanı bence size sizde bu imtihanı başarı ile geçmişsiniz rabbim sizi iki cihandada korusun gerçekten bir an tuhaf oldum 😍😍😍😍😍😍
Aysgeulburakk inanamıyorum gerçekten.. bi sınavdı ve siz çok iyi bi şekilde geçtiniz çok şükğr☺ Rabbim bağışlasın
Aysgeulburakk inanmiyorum ya Rabbimin mucizesi kurban olduğum ne büyük okadar doktora git vay be dedirtecek bir olay inşallah çocuğunu sağlıkla sıhhatle büyütürsün canim😊
O bebeği sapasağlam kucağınıza almayı haketmişsiniz zaten!! Allah mutlu sağlıklı ömürler versin size 😇
Maşallah tüylerim diken diken oldu bir imtihandan geçmişsiniz ve siz kazanmışsınız Allah razi olsun sizden 👍 Bazi doktorlar icin cocuk aldirmak cok basit cok yazik benim ablamin oglu icinde özürlü beyni gelismemiş aldir dediler 6 aylik cocuk icin cocuk suan 8 yaşında ve okulda parmakla gösterilen en başarili oğrencilerden bunlar imtihan allah kimseyin kötülerle imtihan etmesin
Aysgeulburakk benimde 3 lü tarama testim de risk çıkmıştı aynı hastalık ama çok şükür bizde 12 günlük olduk ve hiçbişeyimiz yok
Bu sizin için sınavmış ve siz o sınavı geçmişsiniz helal olsun size ve hepimize örnek olsun.rabbim bagislasin size ömür boyu güzel bebeğinizi.hic acısını göstermesin inşaallah.cumlemizle beraber🙏😊
Annelik bu Rabbim hayırlı evlat olmasını nasip etsin. Gerçekten gecenin en anlamlı formu olmuş rabbim evladınızla huzur ve sağlık dolu yıllar nasip etsin ❤😍