Basakaya bakıyorum hemen o sayfaya aynen mustelayı çok duydum memnun herkes ☺️
Mrvnrtprak mustelayı çok duydum ama sebamed tende çok memnun olan var bi nebze fiyat olarak daha iyi aslında ikisi arasında gidip geliyorum
Kubrabzkrt bebek temizleme pamugu kullaniyorum bebegim islak mendilden pisik oldu. Bubchen almistim sampuan mühendisinoglundan bakıp ama simdi bubchen iyi degil dedi 🙄 bilemedim. Bez huggies kullaniyorum suan sleepy ile devam edebilirim.
    Kubrabzkrt
    Bez : prima premium care
    Emzik : avent ve weebaby
    Islak pamuklu mendil : babyme
    Şampuan: babyme
    Pişik kremi : babyme
    Deterjan: babyme
    Bu şekilde babyme ürünlerini tercih ettim.Her bebek farklıdır ama umarım bizimki de beğenir ve allerjik bir sorun yaşamayız.🤗

Açıkçası bez olarakta prima bittikten sonra babyme almayı düşünüyorum.Herkes çok memnun.🙈👶
    iremby evet o sayfa 1 ay once iyi dedigine 1 ay sonra kara listeye aliyor bende anlayamadim.
    Kubrabzkrt şampuan jonssons baby(doğru yazdıysam😂)
    bebek bezi minies
    Islak mendil minies kullanıyorum tavsiye ederim 😘
    5aylık olduk biz ilk doğduğumuzda sleepy kullandım başta memnunnum sızdırma yaptı
    Cimbom muhendisinoglu sayfasını inceleyin derim. Dalinin iceriginde parfüm boya paraben vb. bir sürü zararlı şey olduğunu yazmış. Bendesin gibi yıllara güvenerek dalın demiştim ama araştırınca koşarak uzaklaştım🤣
      Eed7
      Araştırdık etrafımdada bunları kullanıp memnun kalan lar var o yuzden bunları aldık zaten hiç dalin den şikayet eden birini duymadım görmedim
        Minikomm
        Olur bakarım bi eğer öyleyse ona göre tedbir alırız
        Cimbom enteresan 😁 sizin tercihiniz seçiminiz 🤷🏼‍♀️
        Kubrabzkrt ben şampuan olarak saraçoğlunun doğal şampuanını alcam ıslak mendil kullanmıycam ilk başlarda pamuk kullancam bezide sleppy aldım şimdilik bi paket cildi kabul ederse onu kullancam
        11 gün sonra
        Cimbom dalinin içeriği zararlı madde dolu. sağlıklı değil. buram buram parfüm kokuyor zaten