Banyo ve bakım ürünlerini (şampuan,vücut yıkama jeli,bebe yağı,vücut losyonu,pişik önleyici krem,el&yüz kremi,temizleme suyu) Mustela marka ve Bübchen markalarından aldım karışık olarak. Islak mendil ve bezi Sleepy markasından aldım, alt açmayı da baby&me markasının pofuduk alt açma bezini aldım. Biberon,emzik yıkacıyı ile sıvı çamaşır deterjanını Siveno markasından aldım. Hiçbirini henüz kullanmadım ama hem mühendisoğlunu takip ederek hem de kendi araştırmalarım sonucu bu markaları tercih ettim hepsi de doğal sorun yaşayacağımı düşünmüyorum🙏🏻
Bebek bakım ürünleri markaları
Kremleri bebe yağı şampuanı deterjanları yumuşatıcısı uni baby ıslak mendili unibaby yenidoğan. Bez olarak prima kullanıyoruz.
Kubrabzkrt şampuan mustella bebek bezi islak mendil sleep alt ac sleep ama alt temizligi için temizleme pamuğu bakım seti nuk
nrsly çok sağol canım hemen bakıyorum ☺️
BurcuAdak teşekkür ederim canım araştırayım bende ☺️
Eymenata mustelayı çok duydum herkes te memnun ☺️
Basakaya bakıyorum hemen o sayfaya aynen mustelayı çok duydum memnun herkes ☺️
Mrvnrtprak mustelayı çok duydum ama sebamed tende çok memnun olan var bi nebze fiyat olarak daha iyi aslında ikisi arasında gidip geliyorum
Kubrabzkrt bebek temizleme pamugu kullaniyorum bebegim islak mendilden pisik oldu. Bubchen almistim sampuan mühendisinoglundan bakıp ama simdi bubchen iyi degil dedi 🙄 bilemedim. Bez huggies kullaniyorum suan sleepy ile devam edebilirim.
- Düzenlendi
Kubrabzkrt
Bez : prima premium care
Emzik : avent ve weebaby
Islak pamuklu mendil : babyme
Şampuan: babyme
Pişik kremi : babyme
Deterjan: babyme
Bu şekilde babyme ürünlerini tercih ettim.Her bebek farklıdır ama umarım bizimki de beğenir ve allerjik bir sorun yaşamayız.🤗
Açıkçası bez olarakta prima bittikten sonra babyme almayı düşünüyorum.Herkes çok memnun.🙈👶
Bez : prima premium care
Emzik : avent ve weebaby
Islak pamuklu mendil : babyme
Şampuan: babyme
Pişik kremi : babyme
Deterjan: babyme
Bu şekilde babyme ürünlerini tercih ettim.Her bebek farklıdır ama umarım bizimki de beğenir ve allerjik bir sorun yaşamayız.🤗
Açıkçası bez olarakta prima bittikten sonra babyme almayı düşünüyorum.Herkes çok memnun.🙈👶
Kubrabzkrt şampuan jonssons baby(doğru yazdıysam😂)
bebek bezi minies
Islak mendil minies kullanıyorum tavsiye ederim 😘
5aylık olduk biz ilk doğduğumuzda sleepy kullandım başta memnunnum sızdırma yaptı
bebek bezi minies
Islak mendil minies kullanıyorum tavsiye ederim 😘
5aylık olduk biz ilk doğduğumuzda sleepy kullandım başta memnunnum sızdırma yaptı
Kubrabzkrt ben şampuan olarak saraçoğlunun doğal şampuanını alcam ıslak mendil kullanmıycam ilk başlarda pamuk kullancam bezide sleppy aldım şimdilik bi paket cildi kabul ederse onu kullancam