Canım benimde çok kafam karışıktı en sağlıklı olanı kullanmak istiyor insan , instagramda muhendisinoglu diye bir sayfa var , mühendis bir baba aklına gelecek tüm Bebek ürünlerini inceleyip en saf en masum olanları annelere sunuyor , ben birşey alacağım zaman ordan bakıyorum :))
    Kubrabzkrt
    Bez , ıslak mendil , bakım örtüsü bunları slippiy aldım.. şampuan , bebek yağı , pudra ,pişik önleyici krem , sivi deterjan , toz deterjan bunların hepside dalin in ürünlerini aldım dalin zaten yıllardır bilinen ve sevilen bir marka
      Kubrabzkrt ben cok arastirdim en sonunda mustelaya karar verdim en saglikli icerige sahip mustela gorunuyor. Pisik kremi olarak alternatif oksizinc cok iyi dediler
        Canım jhonsons baby dalın uny baby bunlarin sampuanlarinin icinde paraben alkol vs kimyasallar var. Muhendisinoglu diye bir hesap var instagramdan. Ona bak. Tamamen dogal icerikli ürünleri paylaşıyor. Uni baby yenidogan islak mendili temiz saf su ve pamuk. Şampuan cilt losyonu vs onlara da ordan bakarsin. Butcene gore 15 liralikta sampuan var 70 liralikta. Bütçen iyiyse mustela merhaba bebek setini oneririm 180 tl sampuan krem pisik kremi yagi 4 lu set. Bebek bezide prima alma onda da kimyasal losyon var.
          Kubrabzkrt Ben daha 8+5 im şimdiden araştırıyorum dedikleri gibi mustela çok iyi diyor o sayfaların hepsi bez ile ıslak mendil sleppy diye düşünüyorum 🤔En azından yeni doğan alırım alerji olmazsa devam edecem beze deterjan bi çok marka için sabun olduğundan bitkisel deniyor zaten
          Banyo ve bakım ürünlerini (şampuan,vücut yıkama jeli,bebe yağı,vücut losyonu,pişik önleyici krem,el&yüz kremi,temizleme suyu) Mustela marka ve Bübchen markalarından aldım karışık olarak. Islak mendil ve bezi Sleepy markasından aldım, alt açmayı da baby&me markasının pofuduk alt açma bezini aldım. Biberon,emzik yıkacıyı ile sıvı çamaşır deterjanını Siveno markasından aldım. Hiçbirini henüz kullanmadım ama hem mühendisoğlunu takip ederek hem de kendi araştırmalarım sonucu bu markaları tercih ettim hepsi de doğal sorun yaşayacağımı düşünmüyorum🙏🏻
          Kremleri bebe yağı şampuanı deterjanları yumuşatıcısı uni baby ıslak mendili unibaby yenidoğan. Bez olarak prima kullanıyoruz.
          Basakaya bakıyorum hemen o sayfaya aynen mustelayı çok duydum memnun herkes ☺️
          Mrvnrtprak mustelayı çok duydum ama sebamed tende çok memnun olan var bi nebze fiyat olarak daha iyi aslında ikisi arasında gidip geliyorum
          Kubrabzkrt bebek temizleme pamugu kullaniyorum bebegim islak mendilden pisik oldu. Bubchen almistim sampuan mühendisinoglundan bakıp ama simdi bubchen iyi degil dedi 🙄 bilemedim. Bez huggies kullaniyorum suan sleepy ile devam edebilirim.