Aysegul34 düşünmüyorum canım açıkcası saçma buluyorum ama tabi bu benim fikrim. Onun yerine doğum odası için organizasyon tutup süsletcem fotografcı tutacagım bir de
Aysegul34 Bence güzel bi anı olarak kalıyor yapılmalı küçük çaplı da olsa 😌 Ben şuan hamile değilim ama geçenlerde görümceme sürpriz hazırlamıştım.Uçan balonlar alıp masayı süsledim bez pastası yapıp koydum sevdiklerimizi çağırdım gün havasında bi baby shower oldu 😊 Hem Doğum öncesi Anneye moral olur diye düşünüyorum ,benim hoşuma gidiyor böyle seyler.Kızım 10 aylık ben yapamamıştım içimde kaldı 😞
Aysegul34 Ben hiç hoşlanmıyorum kendi çocuğuma da yapmıycam ama kuzenim çok hevesliydi ona süpriz parti yapmıştık ablamla. Masa hazırladık iki üç çeşit pasta börek yaptık yaş pasta yaptırdık arkaya bulutlardan duvar süsü yapıp astık bi de masanın üstüne ip gerip bebeğe hediye aldığımız tulumları falan masa örtüsünün üstüne ön kısma süs olarak astık masaya da bebek çoraplarından çiçek yapıp koymuştuk. Hediyelik olarak da koku şişesi yapmıştık. Doğum günü organizasyonu gibi oluyo bildiğin sadece ortada çocuk yok 😂
Aysegul34 ben yaptım cokta güZel oldu acıkcası eşim sevdiklerim yanımdaydı organizasyon tutmadım herşeyimi kendim hazırladım dekorlara varana kadar cok Zevkliydi çok tatlı bir anı kaldı 😇 bence aklında kalmasın hevesin varsa ufakta olsa yapabilirsin bence 🥰
    Aysegul34 evimde yakınlarımla yapmak istiyorum kendi aramızda gün tadında biseyler. Ablam organizasyon işleriyle uğraşıyor zaten o da biraz süsleme yapar öyle 🤷🏼‍♀️🧡
    Aysegul34 ben de yaptım evde hazırladık kaynanam görümcelerim annem ve yakın bi arkadaşım sağolsunlar uğraştılar,hazırlığı süslemesi her şeyi ayrı heyecan biraz yorucuydu ama kesinlikle çok güzel bir anı olacak kızıma ❤️
    Mrvkoz Bende yapmak istiyorum kısmet olursa da mutlaka yaparım çok seviyorum hem anneye de Doğum öncesi moral oluyor😍
      Aysegul34 Ben ne baby shower ne doğum fotografçısı hastane odası susleme falan hiçbırsey yapmayacağım)Bana çok komık gelıyor))Oldum olası hiç sevmemısımdır oyle seylerı🙄Sebebını ben de bılmıyorum..
      Aysegul34 kesinlikle öyle oluyor kim ne derse desin içinde bırakma hiç birşeyi gerçekten bunlar en güzel dönemler nazının geçtiği dönemler herşeyi yap herşeyi 🥰🥰
        Aysegul34 baby shower aslında güzel ama günümüzde amaç dışına dönüşmüş amaç kızlar kendi aralarında bebeğin ihtiyacı olan şeyleri alıp anneye hediye ediliyor maddi manevi destek amaçlı ama öyle olmuyor maalesef o yüzden ben yapmayacağım 😊