Kızlar babyshower yapmayı düşünüyor musunuz yapanlar varsa nasıl bişey yaptınız organizasyon tuttunuz mu ?
Babyshower
Suraelik haftaya pazar yapacagim cok heyecanliyim 🙈
Aysegul34 Bence güzel bi anı olarak kalıyor yapılmalı küçük çaplı da olsa 😌 Ben şuan hamile değilim ama geçenlerde görümceme sürpriz hazırlamıştım.Uçan balonlar alıp masayı süsledim bez pastası yapıp koydum sevdiklerimizi çağırdım gün havasında bi baby shower oldu 😊 Hem Doğum öncesi Anneye moral olur diye düşünüyorum ,benim hoşuma gidiyor böyle seyler.Kızım 10 aylık ben yapamamıştım içimde kaldı 😞
Aysegul34 Ben hiç hoşlanmıyorum kendi çocuğuma da yapmıycam ama kuzenim çok hevesliydi ona süpriz parti yapmıştık ablamla. Masa hazırladık iki üç çeşit pasta börek yaptık yaş pasta yaptırdık arkaya bulutlardan duvar süsü yapıp astık bi de masanın üstüne ip gerip bebeğe hediye aldığımız tulumları falan masa örtüsünün üstüne ön kısma süs olarak astık masaya da bebek çoraplarından çiçek yapıp koymuştuk. Hediyelik olarak da koku şişesi yapmıştık. Doğum günü organizasyonu gibi oluyo bildiğin sadece ortada çocuk yok 😂
Hic gerek yok tabi herkesin kendi fikri
Aysegul34 evimde yakınlarımla yapmak istiyorum kendi aramızda gün tadında biseyler. Ablam organizasyon işleriyle uğraşıyor zaten o da biraz süsleme yapar öyle 🤷🏼♀️🧡
Allahım o günlere gelmek istiyorum hayırlısı ile vakit geçmiyor cinsiyet ogrenemedim daha :)
Aysegul34 ben de yaptım evde hazırladık kaynanam görümcelerim annem ve yakın bi arkadaşım sağolsunlar uğraştılar,hazırlığı süslemesi her şeyi ayrı heyecan biraz yorucuydu ama kesinlikle çok güzel bir anı olacak kızıma ❤️
Yabe221014 Ya ne güzellll🥰
Mrvkoz Bende yapmak istiyorum kısmet olursa da mutlaka yaparım çok seviyorum hem anneye de Doğum öncesi moral oluyor😍
Rrraaaiiinnn Ah bende canım 😂😂
Mrvkoz Değil mi Yaa😍😍
Aysegul34 benim fikrime gore guzel unutulmaz bi anı saçma bulanlara saygım sonsuz tabi. Sen istiyorsan bence yap 🤩
Yabe221014 Aynı şekilde bende canım😘
Aysegul34 baby shower aslında güzel ama günümüzde amaç dışına dönüşmüş amaç kızlar kendi aralarında bebeğin ihtiyacı olan şeyleri alıp anneye hediye ediliyor maddi manevi destek amaçlı ama öyle olmuyor maalesef o yüzden ben yapmayacağım 😊