Aysegul34 ben yaptım cokta güZel oldu acıkcası eşim sevdiklerim yanımdaydı organizasyon tutmadım herşeyimi kendim hazırladım dekorlara varana kadar cok Zevkliydi çok tatlı bir anı kaldı 😇 bence aklında kalmasın hevesin varsa ufakta olsa yapabilirsin bence 🥰
    Aysegul34 evimde yakınlarımla yapmak istiyorum kendi aramızda gün tadında biseyler. Ablam organizasyon işleriyle uğraşıyor zaten o da biraz süsleme yapar öyle 🤷🏼‍♀️🧡
    Aysegul34 ben de yaptım evde hazırladık kaynanam görümcelerim annem ve yakın bi arkadaşım sağolsunlar uğraştılar,hazırlığı süslemesi her şeyi ayrı heyecan biraz yorucuydu ama kesinlikle çok güzel bir anı olacak kızıma ❤️
    Mrvkoz Bende yapmak istiyorum kısmet olursa da mutlaka yaparım çok seviyorum hem anneye de Doğum öncesi moral oluyor😍
      Aysegul34 Ben ne baby shower ne doğum fotografçısı hastane odası susleme falan hiçbırsey yapmayacağım)Bana çok komık gelıyor))Oldum olası hiç sevmemısımdır oyle seylerı🙄Sebebını ben de bılmıyorum..
      Aysegul34 kesinlikle öyle oluyor kim ne derse desin içinde bırakma hiç birşeyi gerçekten bunlar en güzel dönemler nazının geçtiği dönemler herşeyi yap herşeyi 🥰🥰
        Aysegul34 baby shower aslında güzel ama günümüzde amaç dışına dönüşmüş amaç kızlar kendi aralarında bebeğin ihtiyacı olan şeyleri alıp anneye hediye ediliyor maddi manevi destek amaçlı ama öyle olmuyor maalesef o yüzden ben yapmayacağım 😊