• Doğum
  • 2.hamılelıgı olanlar 12.haftada karnınız cok cıktımı acaba kzlar

Kızlar 2 bebgm ınsllh 12.haftya grdk karnım baya bellı oluyor yemekten sonra helr cok sısıyor sızınde cıkmısmıydı 12haftda doktra 1aydr gtmıyorm doktra haftaya ınsllh gtcem ama normalmı bu zamanda bu kadr ckması

Suraelik benimde ulturasyona göre 11 +6 günlük doktoruma göre 10+6 günlük ilk gebeliğim önceden cok az bi göbişim belli oluyordu ama yemekten sonra sanırsın 5-6 aylık hamile gibi karnım çıkıyor sanki bebek kendi kafasını falan biyere dayıyor göbeğimde o derece şişlik oluyor bende 1 aydır doktora gitmiyorum bir sonraki hafta gideceğim cinsiyet için ama muhtemelen gazdan ve yavaş sindirmesinden kaynaklanıyor çünkü aşırı derecede kabızlık yaşıyorum karnım şiş tuvalete çıkınca iniyor 😂😂😂 değişik bir sistem rabbim yardımcımız olsun 🙉💛

Suraelik 😄😄😄 bir öcekinine göre evet göbek daha çabuk çıkıyor😄🤗 sağlıklı olsunlarda çıksın göbüşerimiz. Çok takmayın👍

Suraelik düz bi karnın varsa ve zayıfsan karnın çıkar benim karnımın çıkmaya başlaması 17 haftayı buldu,sağolsun ilk doğumdan göbeğim kaldığı için 😎

Suraelik yalnız deilmişim demek😂 ikinci gebeliğin üç aylık hamileydim kanım altı aylıktı😂 tabi sonra normale döndü karnım öyle çok çıkmadı

Ben kıloyu falan dusunmuyormda korktm acaba normalmı dye ama tek degılmısım galıba sevndm😍 haftya bakalm doktrmz ne dıcek ınsllh sag saglm alırz kucagmza bebıslermzı 2gebelkde karn daha cabuk cıkıyor dyolar ondandr belkıde

Suraelik benim bulantım çok oldu ikinci gebeliğimde 19 haftadan sonra belli olmaya basladı ve suan 28 haftalık sanki 8 aylık karnım var ikinci gebelikte çok alınıyormuş diyorlar 8 kilo almama rağmen kilolu görünüyorum 😐

Neden acaba 2 cocklarda daha cok karn cıkıyo veya kılo alınyo dyolar merk ettm😍