Minik53 inşallah vardır canım gecikme oldu mu peki ?
Hamilelik belirtileriniz
Minik53 tıpkı adet sancıları gibi sancılarım vardı gögüslerime dokunamıyordum bile ve aşırı halsizlik uyku vardı
Berkaytuana henüz değil ıkı gün var olmama hafif sancı giriyo geliyo halsizlik idrara çok çıkma öyle
merhaba arkadaşlar ben aralık ayında düşük yaptım 32 gün sonra regl oldum. bu ay regl olmam gereken tarihten 6 gün geçince test yaptım evde ve negatif çıktı. kan tahlili için hazır hissetmiyorum kendimi. düşükten sonraki adet gecikmleri normal mi normalse kaç günlük bir gecikme. ya da bu şekilde negatif çıkan sonrasında hamile olduğunu öğrenenler var mı. tecrübeleriniz rahatlatacaktır beni.
Minik53 bi test alıp yapsana canım
Berkaytuana yok canm ya bekliyorum
Minik53 en sevdiğim şeftali reçelini kaynatırken kokudan mutfağa girememiştim acaba mı dedirtmişti ertesi gün testte çift çizgiyi görmüştüm 😄
Valla benim arkadas ruyasinda gormus hamile oldugumu cikip geldi illa test yapcam diye adetime daha iki gun vardi yapti ve hamile oldugum cikti 7 haftalik oldugunda ise agrilar ve mide bulantilari ile 33 +3 geldik ama hala bulanti ve agrilarim gecmedi gece gunduz hep agrim var gecmiyo gecmiyo
Uyku olmuştu sürekli uyumak isteği
Mehtapsato hic belrtin yokmuydu peki canm
Minik53 sadece hissettim adet olacagım gun test aldım kendimden emin bi sekilde cıkıcak dedim eltim yok çıkmadı dedi ama silik cızgı hamılelık demek onu bılmıyordu evvet biliyodum hamıleyım dedım 🙈 13 haftadayızz
Gkhnm97 ilk 7 haftaya kadar yoktu ondon sonra hic gecmiyen agrilar ve mide bulantisi ile 33 haftayi bulduk