Minik53 göğüslerim adetime yakın zamanda çok şişti ama bir hafta kala falan ve çok göğsüm ağrıyordu başım çok ağrıyordu ve kasıklarım ağrıyordu adet olucam dedim meğer hamileymişim o zaman enfeksiyon içim doktora gidiyordum doktora dedim dedi ki psikolojiktir o zaman hepimiz hep hamileyiz halbuki her insanın gebeliği farklı sonra diğer hafta o doktora gittim kan testi yaptım doktor hiç birşey demedi
    Esrayusuf benm de ıkı gün var adetime kasıgım iğne batar gibi agrıyo çok farklı 😍😊 göğüsüm bıraz dokununca acıyo WC 🚽 çok gıdıyorum
    Çok uyuyodum normal adet belirtilerimin hiçbiri olmamıştı
    Sumeyyekaratas benm de ıkı gün var adetime kasıgım iğne batar gibi agrıyo çok farklı 😍😊 göğüsüm bıraz dokununca acıyo WC 🚽 çok gıdıyorum
    Minik53 tüm adet belirtilerim vardı ama gecikmistim hamilelik belirtisi olarak değil adet yakındır diye bekliyordum hamileymisim 🙈🙊
      Uyku haliii vücut sıcaklıgında artış ve göğüs hassasıyetı;) hafıf agrılarımda vardı
      İki gun kahverengi lekelenmem oldu sonrasinda sanki mens olacakmisim gibi agri sonrasinda 1043 beta hcg ilk gebeligimdede sanki adet olacakmisim gibi his vardi lekelenmem yoktu hic mide bulantisi yasamadim cok sukur
      Minik53 tıpkı adet sancıları gibi sancılarım vardı gögüslerime dokunamıyordum bile ve aşırı halsizlik uyku vardı
      Minik53 bi test alsan bence silik de olsa çıkar. Kendini dinlemekten iyidir canım insan daha çok strese giriyor hamile miyim acaba diye sonra da adetin gecikiyor.
      merhaba arkadaşlar ben aralık ayında düşük yaptım 32 gün sonra regl oldum. bu ay regl olmam gereken tarihten 6 gün geçince test yaptım evde ve negatif çıktı. kan tahlili için hazır hissetmiyorum kendimi. düşükten sonraki adet gecikmleri normal mi normalse kaç günlük bir gecikme. ya da bu şekilde negatif çıkan sonrasında hamile olduğunu öğrenenler var mı. tecrübeleriniz rahatlatacaktır beni.
      Minik53 en sevdiğim şeftali reçelini kaynatırken kokudan mutfağa girememiştim acaba mı dedirtmişti ertesi gün testte çift çizgiyi görmüştüm 😄