SudeUu tansiyon sorunundan ötürü benim sezaryene döndü. Bebegimi riske atamazdım 😉 40 haftayı geçtiysen suni sancı denesin doktorun istiyorsan.
    Jamila her cocuk ayrıdır kgsi iyi olan bebegin bakımı kolay oluyor bosver insanlar herşeyi cok biliyor. Beslenmesi iyidir kimisi 40 hafta da dogursa 2500 doguruyor kimisi 38 de 4 kg yani her bebegin gelişimi farklı. Arkadasım 25 kg aldı 41. Haftada 2400 dogdu cocuk😊
    EceKndkci kız ben normal ıstemıorm kı sezaryan ıstyrm ama doktorum yaklaşmıyor ona 40-4 oldum ben
    Jamila 37 de 3300 dü fazla buldu Pazartesi yani bugün tekrar kontrol biran önce gelse suniye sezwryana gerek kalmadan canım
    RabiaGlck devlet bakmiyor dogum zamani bakiyor ozel hastanede dogum oncesi bakiliyor riske atmak istemiyolar
    Marria 40+5 (P.tesi) Bugun sabah kontrole geldim, sancim yine yok gibi 20lerdeydi, bu sefer ilk defa alttan muayene etti, 1cm aciklik var dedi, fitil verelim rahim agzi yumusasin cunku bebek asagi inmiyor rahim agzi yumusarsa sancin gelir bebek iner asagi dedi. Hastanede yatisim yapildi, lavman yaptilar sonra fitili taktilar saat 10:45te (acımıyor 6 saat felan fitil takili kaldi farketmiyorsun bile fitil oldugunu) arada nstye baglandim. bir ara sancilar 100lere cikti birkac kez ama ben aci hissetmedim bebegin hareket ettigi siradaki kasilmalardaki gibi sanci sadece. Sancilar 100 u gosterince acilmama bakti saat 4:45te yine 1cm ama neyseki rahim agzi yumușamis. Fitili cikardi kendi sancilarimi beklememi soyledi. Bu gece hastanede kal dedi kendi sancilarim gelsin acilma yapsin diye, gelmezse suni sanci, o da ise yaramazsa fazla bekletmeden sezeryan😒 Demin (23:00da) yine nstye baglandim sancilar once yoktu sonra 100lere cikti yine acısı yok hani bebek sert hareket edince karnimiz kasiliyor ya, oyle. Bu sefer dr degil ebe acikligima bakti, yine 1cm😒 Sabaha kdr bekleyecegiz bakalim. 👀 ha bu arada aksam saat 21 gibi pembe renk akintim geldi, ya nisandi ya da acilmama baktilar diye hafif bi zedelenme kanamasi normal akintimla geldi emin degilim. Ebelere sordum alttan muayene sonrasi normaldir dediler yani yine emin olamadim nișan mi geldi diye😏 Arada yine gelip nst bakacaklar mi bilmiyorum ama ben de bebegim de her zamanki gibiyiz 👀
    Marria sana yazdiktan 5 dk snra suyum geldi suyun rengi kahverengiydi ebeler catala aldi suyum bayaa akti bebegim kakasini yapmis hemen cikarilmasi lazimdi, az once gece 2de doktoru aradilar apar topar geldi sezeryan oldum bebegim su an bas ucumda ben șoklardayim 😍
      SudeUu sancılarım geldi sancı geciktirici verdiler ama etki etmedi canım yatış yapıp ciğer geliştirici vurdular sabahta aldılar şu an yanımda yatıyor misler gibi💕💕
        Smsk92 ya gerçekten mı darısı bana ınsallah hayrlısyla persmbe günü 👼🏻🙏