Marria bebişim tam 41 oluyor doktorumda artık bekleyemeyiz o gün sınır dedi sunide gereksiz acı açılma yok suniden yine sezaryana döneriz dedi mantıklı geldi çünkü sunide korkuyorum okudukça artık hayırlısı geri sayım başladı 🙏🏻
37-38-39
MelisHayal sunı wermeden sezeryana mı alıcaklar senı 41 hafta oldgun ııcn
SudeUu evet canım ben de istemiyorum zaten suniyi 😕
SudeUu stresi çok fena cünkü geldi mi geliyor mu gergin bişey sürekli
SudeUu doğurdumda 2 günlük anne oldum bile😂 evt insanın ameliyathaneye girerken eşini sevdiklerini o dıs kapıda bırakması brşaz üzücü oluyor ağlamamak imkansız. Sonra içeri aldıklarında anestezi ekibiniz ve hemşireler iyiyse gerçekten rahatlatıyorlar. Sürekli tansiyon ztn ölçülüyor en son artık 18e 10 oldu heyecandan. 16:20 de doktorum işleme başladı Bi beş dk oyaladılar beni sorularla karnıma Bi dokunus hissediyordum napıyosunuz diye sormaya başladım ölçüm yapıyorum ddi inandım bende tam 28 geçe oglumun sesini duydum🙏🏻 biraz kokladım giyim ve muayene İcin götürdüler 30 dk da bnm dikim işi sürdü odaya geldigimde oglum odadaydı tansiyonum da 12ye 7 olmus bile. Cok uzun oldu ama merakın gitmiştir umarım 🙂🙂 sonuc harika her acıya dayanılır evlat Ball Ball ❤️❤️❤️
Tansiyonunuz yükseldiğinde ne yaptılar mide bulantınız falan oldu mu baya çıkmış bende çok heyecan yapıp tansiyonumu yükseltmekten korkuyorum açıkcası bir de mide bulantısı ve kusmadan
Bende 37+2 haftalık olduk hala tık yok çocuk 3200 kq oldu sizce fazlamı her kes insanı bi telaşlandırıyor her kes çok bilmiş gibi konuşuyo az yaşım var diye sanki her kes çok biliyo bi qıcık oluyorum konuşanlara
MelisHayal benimde Çarşamba tam 41 oluyor cumaya kadar bekleriz sonra suni veririz dedi ondan sordum ama bugün gittiğimde bir cm açıklık olduğunu söyledi
Benimde 37+2 sadece kasilmalarim var ama kilosu az 2710 dedi biraz endiseleniyorum
Marria suni zor ya Allah yardımcınız olsun 🙏🏻🙏🏻
MelisHayal canım hepimizin inşallah kendiliğinden gelirler
Marria Ben p.tesi kontrole gidecem bakalim bende durumlar nasil. Dün gece her zamankinden daha uzun sure ve biraz daha yogun adet agrisi seklinde agri yasadim sonra gecti. Belki bende de aciklik olmustur🙏 p.tesiye kadar dogurmamis olursam yine durumu yazarim sana canim. Sen de haberdar et beni🙋♀️