SudeUu 36+4 sancilarim oluyor kasiklarimdan bacaklarima vuran adet sancisi gibi bir sanci var arada rahmime vuran sızlamazlar ama dayanilmayacak gibi degil gun içinde sure gelen kasilmalarim da oluyor doktorum dogum sancisi olsa kesin anlarsin merak etme dedi zaten bu carsamba sezeryanla alacaklar beklese bari 4 gun 😂😂😂
    Marria galıba aynı olucaz senınle Çarşamba benmde 41 oluyo Cuma en geç yatış
      EdaAsrin suan durumlar aynı hep 40 ı Gectık pazartesı olucak ne olcaksa ne dıcekse
      SudeUu 38 +5 olduk agri sizi sanci cok ve yuksek bebek kafasi asagida ama acilma yok napicam bilmuyorum canm cok yaniyor
        Ssa ya baya erken benm 40 ı gectı hıc bı sancı uok neden Çarşamba sezaryan oluyosn zorunlumu🥰
        • Ssa bunu yanıtladı.
        • Ssa bunu beğendi.
          SudeUu aynen canım ama benim sancılarım var bir cm de açıklığım hiç geçmedi sabahtan beri kuyruk sokumumda sıklaştığı an gideceğim tekrar
          SudeUu evet gebelik kolestazindan dolayi
          SudeUu tansiyon sorunundan ötürü benim sezaryene döndü. Bebegimi riske atamazdım 😉 40 haftayı geçtiysen suni sancı denesin doktorun istiyorsan.
            Jamila her cocuk ayrıdır kgsi iyi olan bebegin bakımı kolay oluyor bosver insanlar herşeyi cok biliyor. Beslenmesi iyidir kimisi 40 hafta da dogursa 2500 doguruyor kimisi 38 de 4 kg yani her bebegin gelişimi farklı. Arkadasım 25 kg aldı 41. Haftada 2400 dogdu cocuk😊
            EceKndkci kız ben normal ıstemıorm kı sezaryan ıstyrm ama doktorum yaklaşmıyor ona 40-4 oldum ben