tugceguler kızımda reglime 1 gün kala 200 le öğrendim şimdi tekrar hamileyim reglime 1 gün kala 20 değerle öğrendim neden ikisi de birbirinden çok farklı biraz korkuyorum bugun tekrar kan verdim daha cikmadi ama değerim çok mu düşük ya da geç döllenme falan mı oldu

tugceguler buna takılmamalısın ama yani düşükse yükselmeyeceği anlamına gelmiyor her insan her gebelik farklıdır mesela kuzenim benden 1 ay once hamile kaldı 20 ile öğrenmişti yani betanın kaç çıktığı önemli değil önemli olan 2 katı artması

tugceguler adetimin 1. Gün gecikmesinde 140 çıktı 2 gün sonra 338 çıktı daha da kan vermedim iki katı artışı gördüm diye 7. Haftama kadar bekledim folik asitimi kullanmaya başladım öğrenince sonra doktorumuza gittik çok şükür kese kalp atışı bebek herşeyi gördüm 🥹💖 15. Haftayı bitiriyoruz

Ben pazartesi 35 ile öğrendim. Bugün perşembe ve sabah tekrar kan verdim sonuç çıkmasını bekliyorum. Banada değerim düşük geldi çok stres oldum uçuk çıktı stresten. Ve belirti olarak kasıklarım çok ağrıyor ve karnım şiş taş gibi çok sert anlamdım . Böyle olan var mı aramızda

4564 bende olmadı sendeki belirtiler kasık ağrısı arada oluyor ama çok şiddetli değil

• 4564 bunu yanıtladı.