• Doğum
  • Hastane Çantası Hazırlıklarınız/Listeleriniz 📷

EsraAcar78 kıyafetlerin %100 pamuk olması benim tercihimdi. Deterjan ve kişisel bakım ürünlerinde de temiz içerikli olmasına dikkat ettim.

isismomm temmuz bebesi battaniye almaz çantaya 😅 muslin örtüler, yenidoğan alt üst takım yeterli kat kat giydirmeye gerek yokalta bir zıbın ve üst o kafar 😚

Grendaaii canım bence gümüş kapak kullanmalısın hastaneye bile götür. Her emzirmeden sonra sürekli kalsın hatta çıkartma sadece emzirecegin zaman takarsın inan bana yara olmasını tamamen engelliyor

Nanelimon_19 valla ben de 52 nin üstüne çıkamazdım hayatım boyunca ama ilk hamileliğimde 55 oldum düşük olunca hemen üstüne hamile kaldım 55 den 72 he çıkınca benim de depresif halim var ama olsun diyorum bebeğim için değer. Doğumdan sonra veririz hareket emzirme derken sıkma canını sen de canım benim ❤️🌼

EsraAcar78
      Çiğit in organik pamuklu hastane çıkışını tercih ettim. Müslin kumaştı. Bebeğim ağustos bebeğiydi çok rahat ettik terletmedi. Herşeyi pamuklu, müslin kumaş tercih ettim desem yanlış olmaz . Kışa doğru yine yüzde yüz pamuklu daha kalın alt üst takım ve tulumlara geçmıştim. Çiğite de bakın derim ben tarzını çok beğeniyorum klasik hayvan , çiçek böcek desenlerinden uzak çok rahat hastane çıkışı var

birkizanneesi ayy inşallah brnim ikinci hamileliğim bu ilkşnde vermiştim baya bunda da inşallah gider hepsi 🤲🏻

meryemefem
      Zıbin
      Alt üst takım veya tulum
      Eldiven
      Çorap
      Şapka
      Kıyafet seçimi sana kalmış ama tulum daha rahat oluyor giydirirken.
      Doğum sonrası bunlar lazım oluyor. Ben set halinde aldığım için 10′lu o şekilde yazdım.

Müslin örtü, battaniye bez bunları da ekleyebilirsin hemsireye verilecek kısmına

EsraAcar78

gerçekten işime yarayan şeylerdi kullanmadığım 1 ürün bile yok sanırım pijamalarım bu şekildeydi fotoğraf çekiminde çiçekli olanı giymiştim bebeğimin hastane çıkışını da bu şekilde tercih etmiştim ekstra çikolata balonlar ve hediyeliklerimiz de vardı