Merhaba bende evelsi gün hazırladım( 35+0 ız bugün) kitikate in hastane çıkış seti ( hemşireye verilecek olan) , ayrı bir hurcada patikli alt ve kruvaze ceket gibi üst içlik, birde tulum ve yine içlik , 6adet agız mendili, 2çift çorap, 2müslin battaniye .. alt değiştirme matı alt silme pamığı, kendimede hm den gömlek takım pijama ,1tane daha kısa kollu koyacagın ama malesef hiçbir pijama takımını beğenemiyorum yeni almam lazım ( elbise tercih etmiyorum),göğüs pedi,deprnd çorap, bu kadarcık benim
Hastane Çantası Hazırlıklarınız/Listeleriniz 📷
EsraAcar78 çarşamba doğumum olacak inşallah sezaryen. 3 hastane çıkışı içlerine 1 er tane içlik 1 tulum 3 zıbın 1 kalın 1 ince battaniye hepsi e bebekten alındı içlikler trendyol dan. Yıkanabilir Alt açma örtüsü 2 tane koydum. 1 paket ıslak mendil 1 paket temizleme pamuğu göğüs pompası Süt kaşığı biberon kendime de 1 takım pijama 1 tane gecelik iç çamaşırı hasta bezi ve ped koydum patik ve Çorap başka yok.
Duyulurum aynen ben de böyle yaptım ekstra kendime koyduklarım da var tabi kendime de takımlar terlikler göğüs pompası (gerek yok dediler ama valizimde yer var niye koymayayım) göğüs ucu kremi seyahat boy diş fırçası macunu bir adet el yüz havlusu kendim için kuru peçete be ıslak mendil kendime tarak dipend bez ve Lohusa pedi makyaj çantam zaten hazır bi durum olursa içine atarım küçük sabunlardan aldım hani tek kullanımlık elden eriyenlerden ben abartmış olabilirim kullanırım kullanmam bilemem ama kendimi rahat hissetmek için herşeymi koydum
Marsilyasabunu terlik çok işe yariyor bence
EsraAcar78 Kısmetse Mayıs’ta sezaryen olacağım, ilk değil, yalnızca 1 gün kalınıyor, 30 hafta olmak üzereyim, çantam hazır;
Hemşireye verilecek set 1
2 tulum(yedek)
2 takım 5 li(yedek)
Battaniye 1/ Müslin örtü
Bir kaç zıbın
Alt açma örtüsü
Ağız mendili
Bez
Islak mendil
Benim icin
Sabahlıklı gecelik
Pjama takımı
İç çamaşırı
Terlik
Göğüs pedi
Lohusa pedi
Kirliler için poşet
Arkadaşlar gümüş kapak gerekli mi yoksa plastik koruyucular var onlarda işe yarıyor mu kullananlar yardımcı olursa çok sevinirim☺️
Ya depend yerine sadece normal orkid ped koysam sizce işimi görür mü kanama çok mu oluyor
blondemom ben de depend almadım ped koydum 2 3 hasta bezi vardı evde onu koydum. İlk doğumum olacağından bilemedim.
Ben birde terliği giyip gidecem yanıma ekstradan yük yapmayacam. Kıyafette almadım giydiğim kıyafetle geri gelecem.
birkizanneesi
Hemşireler zaten orada ped veriyorlar. Hastanede onu kullan. Benim ilk başta çok kanamam oldu. Çıkacağım gün azaldığı için normal ped koymuştum.
Tamam teşekkür ederim hepinize🥰🌸
Gmz44 kişiden kişiye değişiyor bu durum, bazen kanama hafif olabiliyorken bazende bezler yetmeyebiliyor. Hemşirelerden isteyince veriyorlar ama bez yerine kilot hasta bezleri daha iyi oluyor. Yanınızda bulunmasında fayda var
birkizanneesi herşey planlandığı gibi olmuyor. Kanama fazla olursa kan kıyafetlerinize geçebilir. Yedek kıyafetin olmasında fayda var.
birkizanneesi yaa bende tam bunu sorcaktım crocs aldım giyip gitsem olur mu ki ya
EsraAcar78 kıyafetlerin %100 pamuk olması benim tercihimdi. Deterjan ve kişisel bakım ürünlerinde de temiz içerikli olmasına dikkat ettim.
Yeni doğan temmuz bebesi
Ne giyeeer
blondemom aaa öyle mi çok iyi o zaman göstermem pedlerimi🙈☺️çok iyi oldu bu bilgi canım teşekkür ederim
Nanelimon_19 bende cross aldım giyip giyecem hiç yük etme canım çantaya
birkizanneesi
Rica ederim 😘