• Doğum
  • Hastane Çantası Hazırlıklarınız/Listeleriniz 📷

EsraAcar78 Kısmetse Mayıs’ta sezaryen olacağım, ilk değil, yalnızca 1 gün kalınıyor, 30 hafta olmak üzereyim, çantam hazır;

Hemşireye verilecek set 1
2 tulum(yedek)
2 takım 5 li(yedek)
Battaniye 1/ Müslin örtü
Bir kaç zıbın
Alt açma örtüsü
Ağız mendili
Bez
Islak mendil

Benim icin
Sabahlıklı gecelik
Pjama takımı
İç çamaşırı
Terlik
Göğüs pedi
Lohusa pedi
Kirliler için poşet

Arkadaşlar gümüş kapak gerekli mi yoksa plastik koruyucular var onlarda işe yarıyor mu kullananlar yardımcı olursa çok sevinirim☺️

blondemom ben de depend almadım ped koydum 2 3 hasta bezi vardı evde onu koydum. İlk doğumum olacağından bilemedim.

birkizanneesi
        Hemşireler zaten orada ped veriyorlar. Hastanede onu kullan. Benim ilk başta çok kanamam oldu. Çıkacağım gün azaldığı için normal ped koymuştum.

Tamam teşekkür ederim hepinize🥰🌸

Gmz44 kişiden kişiye değişiyor bu durum, bazen kanama hafif olabiliyorken bazende bezler yetmeyebiliyor. Hemşirelerden isteyince veriyorlar ama bez yerine kilot hasta bezleri daha iyi oluyor. Yanınızda bulunmasında fayda var

EsraAcar78 kıyafetlerin %100 pamuk olması benim tercihimdi. Deterjan ve kişisel bakım ürünlerinde de temiz içerikli olmasına dikkat ettim.

isismomm temmuz bebesi battaniye almaz çantaya 😅 muslin örtüler, yenidoğan alt üst takım yeterli kat kat giydirmeye gerek yokalta bir zıbın ve üst o kafar 😚

Grendaaii canım bence gümüş kapak kullanmalısın hastaneye bile götür. Her emzirmeden sonra sürekli kalsın hatta çıkartma sadece emzirecegin zaman takarsın inan bana yara olmasını tamamen engelliyor