• Öneri
  • Takıntılarınız Nelerrr ⁉️🧐

Kivircik01 banyo ve tuvalet kapısı her daim kapalı olacak, açık dolap kapağı kalmayacak asla yoksa uyuyamam. çamaşırları aşırı simetrik katlarım elimde değil nedense yapmazsam düzensiz birisi gibi hissediyorum. ağız şapırdatarak yemek yiyen ve sakızı sesli çiğneyen herkesi de öldürme potansiyelim var 🤣🤣 bir de koku takıntım var. aşırı hassastım zaten hamilelik olunca daha da hassaslaştım. hafta da bir, ayda dört kere nevresim değiştiririm. bazen hafta da iki olduğu olur ya çok kokar burnuma ya da ilişki yaşandıysa hemen kaldırır atarım asla üstüne öyle yatmam yatamam tamamen miss kokması lazım her yerin 🥴

Kivircik01 çorapla yatağa girmeyi sevmem eşime de aşılama çabasındayım 😂 o da tam tersi hava soğuk ayaklarım üşüyor diyor 🤦🏼‍♀️😂

nurkarakass bu dolap kapağı şeysi bende de var açık kapak görmek istemem asla , ayrıca nevresim bende haftada iki değiştiririm ama bence bu takıntı değil ya 😂😂

Kivircik01 temizlik düzen ve mis koku takıntım var evde herşeyi sürekli yıkıyorum kokusu geçiyor ya hemenn tekrar makina yıkanmayınca afersiniz bokumda boğuluyormus hissi oluyor dolapları magaza gibi olmak zorunda milim oynayınca sinirlerim bozuluyor camlarım ısıl ısıl olmak zorunda toz değmesine bile tahammülüm yok 😂