Ben hangi birini sayacağımı bilmiyorum ama en başta bu mevsimde olduğumuz için söyleyeyim battanıye yorgan milimi milimine aynı hizada olmadan yatağa giremiyorum 😂😂😂
Takıntılarınız Nelerrr ⁉️🧐
Kivircik01 her gün duş almadan olmaz ölsem bile illa o gün duş alacağım🫣😂
Balbebek012 harika bi takıntı hele Adana sıcakları yaklaşıyorken 🤭😂😂
Kivircik01 vee yazın iki kez bile duş alıyorum valla 916818195789 kez de kolumu bacağımı yıkarım ahahaha 😅
Balbebek012 valla ben öyleyim bize çalışıyor Çatalan suyu 😂😂
Balbebek012 ben bazen 2 kere alıyorum eşim artık bozacağım yeter diye isyan ediyor 😂
Kivircik01 banyo ve tuvalet kapısı her daim kapalı olacak, açık dolap kapağı kalmayacak asla yoksa uyuyamam. çamaşırları aşırı simetrik katlarım elimde değil nedense yapmazsam düzensiz birisi gibi hissediyorum. ağız şapırdatarak yemek yiyen ve sakızı sesli çiğneyen herkesi de öldürme potansiyelim var 🤣🤣 bir de koku takıntım var. aşırı hassastım zaten hamilelik olunca daha da hassaslaştım. hafta da bir, ayda dört kere nevresim değiştiririm. bazen hafta da iki olduğu olur ya çok kokar burnuma ya da ilişki yaşandıysa hemen kaldırır atarım asla üstüne öyle yatmam yatamam tamamen miss kokması lazım her yerin 🥴
Kivircik01 çorapla yatağa girmeyi sevmem eşime de aşılama çabasındayım 😂 o da tam tersi hava soğuk ayaklarım üşüyor diyor 🤦🏼♀️😂
nurkarakass kız sen aynı bensin bacım okurken kendimi gördüm 😂😂💖
nurkarakass bu dolap kapağı şeysi bende de var açık kapak görmek istemem asla , ayrıca nevresim bende haftada iki değiştiririm ama bence bu takıntı değil ya 😂😂
Kivircik01 ahahaha yazın deniz den çıkmam suyu çok severim ya 🥰
Busramnida kıııaaazzzz çorapla yatılmaz bu yazılı olmayan kuraldır 😂😂😂
Kivircik01 temizlik düzen ve mis koku takıntım var evde herşeyi sürekli yıkıyorum kokusu geçiyor ya hemenn tekrar makina yıkanmayınca afersiniz bokumda boğuluyormus hissi oluyor dolapları magaza gibi olmak zorunda milim oynayınca sinirlerim bozuluyor camlarım ısıl ısıl olmak zorunda toz değmesine bile tahammülüm yok 😂
Cinsiyet_tahmini ahahaha 😂😂 her gün duş almak büyük rahatlık bence
Balbebek012 ay deniz sevilmez miiii üff çok canımçekti aslında hafta sonu hava missss görünüyor denize girilebilir 😂😂
Aylaa123 kız hayrına benim dolaplara da el at 😂😂
Kivircik01 işte sen bide bunu erkek milletine anlat bacım 🤣🤣 asla çorapla yatağa sokmuyorum zaten relakssss 🤣🤣🤣
nurkarakass ilk çocuk mu
Busramnida oh içim rahatladı 😂😂😂