Beybimelisa Sürekli ocağı kontrol ediyorum günde 10 kez falan elimle dokunuyorum hatta sonra elimle dokunup ocağı açmış olabilir miyim diye dusunuo tekrardan dönüp kontrol ediyorum yorucu ya
nurkarakass Kivircik01 kocam bıktı valla diyo batırcan bizi 🤣 ama ne yapayım ya valla kendimi rahat hissetmiyorsam evi bile yıkarım baştan aşağı yeter ki duvarlar üstüme üstüme gelmesin
Aylaa123 Kivircik01 bi ara ben parayla dolap katlıyordum üniye giderken annen anneannem felan katlatıyolardı 😂😂sonra bende bedelini alıyordum işime geliyordu böyle renk renk bölüm bölüm 😂
nurkarakass Kivircik01 çeyizime 5 set almıştım. sonra annemden gizli 2 set daha aldım çünkü kendi huyumu biliyorum 🤣 dayanmıyo harbiden
Pinarkorkmazer Kivircik01 😂😂 ben yakın olduğum herkesin eline vuruyorum tam alırlarken. Çünkü ben kızartıyorum bir bakıyorum tabaktaki patates bitmiş 😂 geçen kaynıma da dedim sakınnnnnnnnbn 😂
Kivircik01 nurkarakass ya Nur vallah sen bensin bende bi 10 tane aldım çeyize evlendikten sonra dahasını da aldım 😂😂😂
Kivircik01 Mercan0652 kız bi takıntımı daha öğrendim 😂😂 hatta ben elimi o kadar yıkayıp kurutuyorum ki günde en az 3 mutfak havlusu çıkarırım dolaptan
ddefnos Kivircik01 arabadan inerken el frenini unutma korkum olduğu için arabayı kapattıktan sonra bile tekrar açıp çektim mi diye bin defa bakiyorum😅
Kivircik01 ddefnos eveeeettt bende yeni sürmeye başladım bi takıntı da sen ekledin bana bacım thank youuuu 😂😂🤣🤣🤣
Balbebek012 Kivircik01 kız sana bir şey diyim mi biz yumurtalık a gidiyoruz orayı çok seviyorum ya kumu denizi daha temiz yazlık da var sakince kafa dinliyoruz 🥰 ahahaha ruhum fakir 😂 eşim hep mersin e götürür ama favorim yumurtalık
nurkarakass cakirbebek 🤣🤣 valla ben de kalmaz diye düşünüyorum ama olsun şimdi yapıyorum en azından 🥴