Busramnida kıııaaazzzz çorapla yatılmaz bu yazılı olmayan kuraldır 😂😂😂
Takıntılarınız Nelerrr ⁉️🧐
Kivircik01 temizlik düzen ve mis koku takıntım var evde herşeyi sürekli yıkıyorum kokusu geçiyor ya hemenn tekrar makina yıkanmayınca afersiniz bokumda boğuluyormus hissi oluyor dolapları magaza gibi olmak zorunda milim oynayınca sinirlerim bozuluyor camlarım ısıl ısıl olmak zorunda toz değmesine bile tahammülüm yok 😂
Cinsiyet_tahmini ahahaha 😂😂 her gün duş almak büyük rahatlık bence
Balbebek012 ay deniz sevilmez miiii üff çok canımçekti aslında hafta sonu hava missss görünüyor denize girilebilir 😂😂
Aylaa123 kız hayrına benim dolaplara da el at 😂😂
Kivircik01 işte sen bide bunu erkek milletine anlat bacım 🤣🤣 asla çorapla yatağa sokmuyorum zaten relakssss 🤣🤣🤣
nurkarakass ilk çocuk mu
Busramnida oh içim rahatladı 😂😂😂
Sürekli ocağı kontrol ediyorum günde 10 kez falan elimle dokunuyorum hatta sonra elimle dokunup ocağı açmış olabilir miyim diye dusunuo tekrardan dönüp kontrol ediyorum yorucu ya
Kivircik01 kocam bıktı valla diyo batırcan bizi 🤣 ama ne yapayım ya valla kendimi rahat hissetmiyorsam evi bile yıkarım baştan aşağı yeter ki duvarlar üstüme üstüme gelmesin
Kivircik01 ahahaha 🤣🤣💖
Kivircik01 patates kızartırken birinin tabaktaki patateslerden ara ara ağzına atması
Kivircik01 bi ara ben parayla dolap katlıyordum üniye giderken annen anneannem felan katlatıyolardı 😂😂sonra bende bedelini alıyordum işime geliyordu böyle renk renk bölüm bölüm 😂
cakirbebek evet 🥹 neden ki
Beybimelisa abıooo kız bu fenaymışşş
nurkarakass sana da benim gibi nevresim dayanmıyordur 😎😎
Pinarkorkmazer ama en keyiflisiii kızma bende yapıyorum 🤭🤭
Kivircik01 çeyizime 5 set almıştım. sonra annemden gizli 2 set daha aldım çünkü kendi huyumu biliyorum 🤣 dayanmıyo harbiden
Kivircik01 yemek hazirlarken bişey doğradığimda bıçağı ve elimi sürekli yıkamak😅