• Gebelik
  • 24 haftalık gebelik ve bebişin hareketleri

Bende 24 haftalığım çok net hissedip görebiliyorum dışarıdan hareketlerini ama 2. Gebeliğim ilkte çok zor hissederdim ilk te normal gün içinde bir iki defa hissedebiliyorsanjz normal bence kilonuz var sa oda hissetmenize engel olabilir.

Ben 19.haftamda uykumdan uyandım hareketiyle. İlk hareketti. Sonrasında da durmadı zaten zilli 😌

edacnr96 ay değil mi öyle kilolu da değilim ama çok zayıfta değilim bi de uykum cok derin sanırım hareket etse bile o yüzden hissetmiyorum

mlkkk oiiyy 18de hele esamesi okunmuyodu ilk 21de pıtpıtlar hissettim

Busra_12358 dışarıdan görmek miiiiii ayyy ben de daha yok öyle şeyler kilomda cok değil aslında 160 cm boyla 60 kg hamile kaldım su an 68 kiloyum

patili_kiz90 gün içinde hep mi hissediyorsunuz ara ara onun yer değiştirdiğini hissediyorum ama cok odaklanırsam karnıma

minegkaya benımde suan 26 hareketlerı gayet net ama her cocuk aynı olmuyor işte burdakı anneler veya kadınlar dıyım kılosunu boyunu hareketkeırnı bırbırlerıyke kıyaslamamalısınız benım cocugum hareketlı ama belkı kılo olarak gerı sneınkı fazla o yuzden saglıklı olsun yer ılerde saten cok fazla hıssedrrsın sımdıden bunlara takılmamalısın

minegkaya göbek ve simitlerim var ama öyle abartı bir kilom yok. Ama zayıf biride değilim. 165e 70 kiloyum. Ortalama 6-7 kilo aldım.

minegkaya evet pit pıt vurduğunu görüyorum dışardan ama sürekli değil tabi 2. Gebelik benim ondan kaynaklı olabilir

minegkaya

minegkaya Bende 21 haftalığım birkaç gün pıt pıt hissettim ama son 4 gündür falan hiç hissetmiyorum, çok kiloluyum onun da etkisi var sanırım 25. Haftaları bekliyorum bakalım o zaman nasıl olacak😢

minegkaya ben de 24+1deyim. Son günlerde dışardan görmeye başladım donmelerini falan. Ayaktayken arada hissediyorum ama genelde dinlenme modunda hareketleniyor kızım :)

minegkaya inan bana çoğu abartıyor. Her bebek aynı değil sonuçta bence bunlara takılıp düşünmeyin kendinizi de strese sokmayın. 24 haftalık bebeğin uykudan uyandıracak kadar şiddetli tekme atması bana daha imkansız geldi yani 😅 1 hafta gerideyim sizden. Dinlenme halinde veya çok nadir otururken hissediyorum tekmesini. Bu çok normal bana göre daha küçücük çünkü.

19+2 de yavaş yavaş hissetmeye başladım şu an 20+3 gündüz işteyken hareketini pek hissetmiyorum ama akşam sırt üstü yatınca çıldırıyor

minegkaya bende ayni seyleri yasamistim hatta diyordum bende bir tuhaflik var heralde suan 36. Haftadayim tekmeye hic uyanmadim onlarin bebekleri pek kuvvetli heralde 😂

Femay o kadar katiliyorum ki sizeee gaz bagirsak hareketlerini de bebis saniyorlar bence