• Gebelik
  • 24 haftalık gebelik ve bebişin hareketleri

19+2 de yavaş yavaş hissetmeye başladım şu an 20+3 gündüz işteyken hareketini pek hissetmiyorum ama akşam sırt üstü yatınca çıldırıyor

minegkaya bende ayni seyleri yasamistim hatta diyordum bende bir tuhaflik var heralde suan 36. Haftadayim tekmeye hic uyanmadim onlarin bebekleri pek kuvvetli heralde 😂

Femay o kadar katiliyorum ki sizeee gaz bagirsak hareketlerini de bebis saniyorlar bence

Dedekurt ben de ilk 21de hissettim ara ara baloncuk baloncuk yapip ortadan kayboluyordu zamanla sıklasacak herhalde ☺️

27 haftalık hamileyim hareketlerini hissediyorum ama çok hareketli değil gece uykudan kaç kez uyanıyorum tuvalete ama o zaman bir kez pıt yapmasını bile görmedim 😂 daha

minegkaya İnanın bir beş gün falan oldu pıt pıt hiç hissetmedim keşke hissetsem 😢 Doktora gittim kontrol vardı bebek iyiydi ama pıtı hissetmiyorum günler oldu

minegkaya canım 25teyim bazı haftalar güçlüydü doktor suyu fazla olduğu için çok hareketli dedi tatlıyı azalttım normale döndü yani sorun değil 30 dan sonra daha net hissedeceksin

Dedekurt çook normal ben yapay zekayla çok dertleşiyorum bu konuda karnınızda aldığı şekilden dolayı hissetmeyebiliyormuşsunuz hem kontrolde varmış keyfi yerindeymiş hiç canınızı sıkmayın hamileliğinizin tadını çıkartın bazı anneler nispeti seviyor malesef