kızlar bugün hafta dönümüm ve bugün itibariyle 24 haftalığız. bebişin hareketlerini gün içinde pıt pıt hissediyorum ama bu çok sık değil. bazı takip ettiğim haftamız hemen hemen aynı olan annelerin paylaşımlarında bebeğimin tekmelerine uyandım vs yazıları görüyorum ama benim kızımın tekmeleri o kadar güçlü değil. ben elimi karnıma götürünce ya da dinlenme halindeyken ara ara hissediyorum. sizde durumlar nasıldı instamomlar mı cok abartıyor ben mi endişe etmeliyim bu arada ilk gebeliğim
24 haftalık gebelik ve bebişin hareketleri
Ben 29.haftamı tamamlamak üzereyim ve henüz hiç uykumdan uyanmadım tekmeyle ya da canımı acıtacak kadar bi tekme hissetmedim 😂 herkesin bünyesi vücut yapısı farklı. Dönüşlerini hareketlerini dışarıdan görülecek kadar belli ediyor ama dediğim gibi öyle abartılı bi seviyede değil. Kendinizi eksik hissetmeyin lütfen 😊
minegkaya ben 18.haftadan itibaren filan tekmesi canımı yakıyor diyordum göbek delik hizamda vurunca özellikle ve doktor 24-25haftalıkken bile o kadar sert vuramaz küçük bilmem ne diyordu diyordum bazen ben sıçrıyorum yerimden çok acıtıyor zayıfsın ya ondan sert hissediyorsun diyordu. Ama göbek deliği hizası zaten hassas yani onun da etkisi vardı altlara vurduğu zaman öyle bi durum yok pıt pıt yukarı daha çok hissettiriyor. Yani hem annenin fiziki yapısı hem bebeğin konumu ve pozisyonu hareketlerini az yada çok hissettirebilir 😊
Bende 24 haftalığım çok net hissedip görebiliyorum dışarıdan hareketlerini ama 2. Gebeliğim ilkte çok zor hissederdim ilk te normal gün içinde bir iki defa hissedebiliyorsanjz normal bence kilonuz var sa oda hissetmenize engel olabilir.
Ben 19.haftamda uykumdan uyandım hareketiyle. İlk hareketti. Sonrasında da durmadı zaten zilli 😌
Busra_12358 dışarıdan görmek miiiiii ayyy ben de daha yok öyle şeyler kilomda cok değil aslında 160 cm boyla 60 kg hamile kaldım su an 68 kiloyum
patili_kiz90 gün içinde hep mi hissediyorsunuz ara ara onun yer değiştirdiğini hissediyorum ama cok odaklanırsam karnıma
minegkaya evet gün içinde hep hissediyorum.
patili_kiz90 hiç kilonuz yok o zaman maşallahh doğuma yakın oturtmaz sizi minikk
minegkaya benımde suan 26 hareketlerı gayet net ama her cocuk aynı olmuyor işte burdakı anneler veya kadınlar dıyım kılosunu boyunu hareketkeırnı bırbırlerıyke kıyaslamamalısınız benım cocugum hareketlı ama belkı kılo olarak gerı sneınkı fazla o yuzden saglıklı olsun yer ılerde saten cok fazla hıssedrrsın sımdıden bunlara takılmamalısın
minegkaya göbek ve simitlerim var ama öyle abartı bir kilom yok. Ama zayıf biride değilim. 165e 70 kiloyum. Ortalama 6-7 kilo aldım.
minegkaya evet pit pıt vurduğunu görüyorum dışardan ama sürekli değil tabi 2. Gebelik benim ondan kaynaklı olabilir
Busra_12358 kacinci haftadasiniz
minegkaya inan bana çoğu abartıyor. Her bebek aynı değil sonuçta bence bunlara takılıp düşünmeyin kendinizi de strese sokmayın. 24 haftalık bebeğin uykudan uyandıracak kadar şiddetli tekme atması bana daha imkansız geldi yani 😅 1 hafta gerideyim sizden. Dinlenme halinde veya çok nadir otururken hissediyorum tekmesini. Bu çok normal bana göre daha küçücük çünkü.