Fnurr8 kahve ve kırmızı karışık akıyor ama sanki kan değil çok sulu ve köyü kahve tonunda akıyor. Öğlen 12 de kanama geldi ama daha 1 pedi bile doldurmayacak kadar az ve ağrısız geliyor normalde regli olduğumda parça atarım daha atmadım bilmiyorum gitmek istiyorum sonra vazgeçiyorum

gul35_d bence ihmal etmeyin gidin 3 kez kimyasal bir boş gebelik geçirmiş biri olarak aynı şekilde kanamam oldu o dönemlerde müdahale edilecek birşey varsa en azından içiniz rahat olur pişmanlık duymazsınız

Fnurr8 inşallah canım kan vericem bi kaç gpn daha bekleyim Bayram müjdesi olsun eşime inşallah 🥹🤲

kızlar ya bu ay geç yumurtladım 18. günde normalde 19 mart regl tarihimdi ama geç yumurtladığım için büyük ihtimal regl tarihi de kayacak şüpheli ilişki üzerinden 11 gün geçti kan testi versem çıkar mı

gul35_d canm baya belirgin bnde iki 3 dakka sürmeden cıktı bugun kam verdım 385 cıktı kan ver

Cennet55 bisey dicem 🤣 pozitif çıkan testimin şuan çizgisi yok olmuş saat 3te yaptım yarım saat öncesine kadar çizgi vardı şuan yok şaka gibi

Fnurr8 2 gün içinde iyice netleşir muhtemelen ama netleşmesini beklemenize gerek yok, kanda ortalama 500 lerde çıkacaktır. Kese 1000 olduğunda gözüküyor genelde

maviskokiz ben 8. günde erken gebelik testi yapmıştım negatifti ama geç yumurtlama olduğu için regl tarihinden de 8/9 gün önce civarı yapmış oldum belki bi umut daha hcg yükselmemiş midir diyorum ama olsaydı çıkar mıydı o zaman 8. günde

Fnurr8 benim de gecikmenin 6.günü böyle silik çıkmıştı hemen kan vermiştim 211 idi beta değerim de. geç döllenme olmuş.

maviskokiz canım yapmadım sadece kasık agrım vardı o gün anladımki yumurtlama günüm ö gün tek test yaptım