Kızlar bana’da yardımcı olur musunuz
9 Şubat’ta regl gördüm 26 ve 27 Şubat 2 süren lekelenme oldu peöeteye gelen
Mart ayında regl görmedim test yaptım 2 dakikada çıktı 2 dakka bile sürmedi hatta acaba varmı bilemedim

cerengeredeli ay benimde gecikmenin 14. Günü test yaptım çıktı ama kanamam var hafif krampli bir ağrı teste de güvenmek istemiyorum açıkçası resmi yükleyeyim bi bakın kuruma çizgisi mi gebelik mi 🥺🥺

Nur6006 bence var 2 dk’da çıktıysa vardır benim testim hemen altta 3dk bekledim çıkmadı sonra çöpe attım unuttum bakmaya yarım saat sonra bakayım dedim boyle baya belirgin bir çizgi çıktı 14 gün gecikmem var ama şuan kahverengi ve hafif kırmızılı kanamam var ama ağrısız normalde regl olduğumda acillik olurum acaba yerlesme kanaması mi adet kanaması mi bilemedim 28 Şubat’ta test yaptığımda aşırı silik bir çizgi görmüştüm kan verdim çıkmadı ama bu seferki baya belirgin bir cizgi

Nur6006 şuan kanamam var emin değilim ya regli olduysam test yalancı pozitif gösterdiyse diye içim içimi yiyiyor

gul35_d 14 gün gecikme baya var canım düşük olabilir bir acile git istersen ben testte net görmeden gştmek şstemedşm ama kafam karıştı silik cıkınca

cerengeredeli hemen cikmadi 3dk bekledim yoktu bende attım yarım saat dolmadan bakayım bi dedim çıktı 5 mart’ta yaptığım test negatif çıktı saatlerce bekledim hayalet çizgi bile çıkmadı sağlık ocağına gidip kanamam var bugün grl kan ver demiştiniz ama sanırım regl oldum dedim o da ne olur ne olmaz test yap dedi yapınca boyle çıktı of bilmiyorum ne yapcam . Ocak ayında düşük yaotim çok şiddetli bir agrıydi asla şimdiki kanamayla kıyaslanamaz ve normal regli agrimla da kiyaslanamaz bu çok hafif bir kanama sadece çok az iğne batması gibi ağrı var onun dışında hic bir ağrı yok ne yapsam bilemedim teste güvenip kan mi versem yoksa kanama vat diye gitmesem mi

Nur6006 asla düşük ağrısı çekmiyorum ocak ayında düşük yaptım çok kötüydüm şimdi agrım yok bilmiyorm

Esmerayyyyyy teşekkür ederim Allah razı olsun bebiş olsa da olmasa da dualarım hep bekleyen hasret çeken kardeşlerimle ❤️🥲

Nur6006 benim de yapar yapmaz çıktı ama silik işte çok net değil bence sizin de var bugün aynı şekilde olan cennet arkadaşımızda silikti attı üstlerde var resmi betası 300 çıktı umutlandım bende 🥲

Fnurr8 ay inşallah vardır canım sizde de bendede bekleyen herkese nasip etsin allahım

gul35_d gecikmemiz baya olmuş kimyasal yaşıyor olabilirsiniz kanamanız kırmızı ise . Kahve ise belki bebiş varsa kalp atışı bile duyarsınız . Bence hastaneye gidin hemen

Fnurr8 bel ağrısından dolayı şüphelendim açıkçası burda okuduklarımdan birde ara ara ateş basması uyku hali de olunca bilemedim yapayım dedim böyle çıktı