Teste bakarmısınız
Fnurr8 gecikmenin 13. Günü bundan daha silik çizgiyle öğrendim endişe etmeyin geç döllenme olabilir beta baktırın doktorla görüşün
Fnurr8 gecikmemin 6. Günü sizin ki gibi veya biraz daha silik çıktı ben ilk kanda öğrendim tabi sonra test yaptım önemli olan beta değerinizin düzenli şekilde artışı yarın kan verin kesinleşsin 2 günde bir artış kontrol etmeniz gerek
cerengeredeli Ya teşekkür ederim su serptiniz içime 🙂↔️🫶
Melike3506 kan vermedim henüz Salı günü randevum vardı o gün son adete göre 4+7 falan olcak ultrasonada gözükmez heralde demi
Fnurr8 beta değerine bağlı galiba kesenin gözükmesi tam bilmiyorum bende
Melike3506 canm iki günde birmi kan vermek lazım
Cennet55 evet canım iki günde bir aynı yerde aynı saatlerde vermek en doğru sonucu veriyor
Cennet55 gebelik oluşmuş ama henüz yeni olduğu için silik 😊
Melileceee ya kan versem cıkarmı sizce
Cennet55 hayırlı olsunn 🌸 beta ilk kanda yükselir sonra idrara geçer o yüzden kan verin çıkar eğer test yalancı değilse
Melike3506 inşallah değildir canm dua edin lütfen bizde 9 aydır denıyoruz cokta istıyoruz
- Düzenlendi
Cennet55 inşallah güzel haberler alırsın 🌸 olmasa bile üzme kendini daha 1 sene bile olmamış doktorlar bile 1 sene içinde olmazsa öyle mudahale ediyorlar. Çok iyi anlıyorum seni bende o süreçlerden geçtim denemediğim şey kalmadı ne zaman aklımdan çıkardım akışına bıraktım o zaman oldu. Kimyasal oldu ama şimdi tekrar güzel haberler almayı bekliyorum bende bana da dua et 😇
Melike3506 allah razı olsun canm dilerim rabbim evlat sahibi olmayı kim istıyorsa en güzel en mübarek en kolay yoldan nasip etsin inşallah sanada banada🤲🏻
Cennet55 inşallah 🌸