Fnurr8 gecikmemin 6. Günü sizin ki gibi veya biraz daha silik çıktı ben ilk kanda öğrendim tabi sonra test yaptım önemli olan beta değerinizin düzenli şekilde artışı yarın kan verin kesinleşsin 2 günde bir artış kontrol etmeniz gerek

Melike3506 kan vermedim henüz Salı günü randevum vardı o gün son adete göre 4+7 falan olcak ultrasonada gözükmez heralde demi

Cennet55 evet canım iki günde bir aynı yerde aynı saatlerde vermek en doğru sonucu veriyor

TugceOrak anladm canm çok teşekkür ediyorum çünkü daha başıma gelmemiş diye bilgi edinmek istiyorum

Cennet55 inşallah güzel haberler alırsın 🌸 olmasa bile üzme kendini daha 1 sene bile olmamış doktorlar bile 1 sene içinde olmazsa öyle mudahale ediyorlar. Çok iyi anlıyorum seni bende o süreçlerden geçtim denemediğim şey kalmadı ne zaman aklımdan çıkardım akışına bıraktım o zaman oldu. Kimyasal oldu ama şimdi tekrar güzel haberler almayı bekliyorum bende bana da dua et 😇

Melike3506 allah razı olsun canm dilerim rabbim evlat sahibi olmayı kim istıyorsa en güzel en mübarek en kolay yoldan nasip etsin inşallah sanada banada🤲🏻