maviskokiz ben 8. günde erken gebelik testi yapmıştım negatifti ama geç yumurtlama olduğu için regl tarihinden de 8/9 gün önce civarı yapmış oldum belki bi umut daha hcg yükselmemiş midir diyorum ama olsaydı çıkar mıydı o zaman 8. günde

Fnurr8 benim de gecikmenin 6.günü böyle silik çıkmıştı hemen kan vermiştim 211 idi beta değerim de. geç döllenme olmuş.

maviskokiz canım yapmadım sadece kasık agrım vardı o gün anladımki yumurtlama günüm ö gün tek test yaptım

gul35_d farklı marka dene üzülmeni istemeyiz inş rabbim yüzüne güldürür

Nur6006 idrardan önce kana geçiyor kan verirseniz çıkar bile artık ☺️

Fnurr8 maşallah maşallah gözünüz aydın darısı tüm isteyenlere inşallah en güzel şekilde 🤲🏻

Fnurr8 maşallah canım sıra bende bakalım bende yarın sabahtan vericem bugğn gidemedim

Fatma-bydr first test bide novacheck erken gebelik testi ama daha küçük oldugu için olabilirmi 2 buçuk haftalıkmış bnde bilmiyorum cunkü daha önce basıma gelmedi hiç

Cennet55 haftası küçük olabilir evet ama beta değeri gayet yüksek o yüzden şaşırdım. Test demek ki düşük betaları algılamıyor. 336 çıktığında kopkoyu iki çizgi çıkmıştı benimkinde