Genelde doktorlar 2 adet gördükten sonra uygun görüyorlar hem öyle daha çabuk oluyor diye biliyorum ben benim kasım sonra gebelik sonlandı mesela 2 adet gördükten sonra gebelik oluştu çok şükür bende 40 gün sonra ilk adet olmuştum

Sare088 daha 1 ay yeni olmuş sayılır zaten ortalama 40-50 gün sonra regl olunuyor. Kürtaj sonrası en az 2 regl bekleyip sonra korunmayı bırakmak en sağlıklısı çünkü rahim anca kendini toparlıyor. 3 kez kürtaj oldum 3ünde de farklı doktorlar olmasına rağmen en az 2 regl dönemi beklemem gerektiğini söyledi. Doktorunuz zaten bu konuda muhakkak size bilgi vermiştir, onun yönlendirmesine uymanız daha sağlıklı olur

Sare088 canım bende 26 ocakta kürtaj oldum 9 haftalıktı erken haftalarda olduğu için 1 regli beklememin yeterli olduğunu söylediler 3 doktor gezdim. Sonrasında ben 28 şubatta regli oldum ve bu ay denemeye başladık umarım olur 🤲🏼 Bu arada genetik testlerimizide yaptırdık 1 haftaya çıkacak doktorumda beklemenize gerek yok rahim kendini toplamış dedi yani aslında doktorun ne diyorsa onu yapmalısın

Sare088 8 haftalıktı gelişimi kalbi durmuştu 28 ekimde kürtaj oldum doktorum 1 adet görmen yeterli demişti ama ben 2 ay bekledim hatta ilk korunmasız ilişkide bebiş oldu ocak ayında hamile kalmışım şuan 7+4 üz çok şükür ama her ihtimale karşı progestan ve kan sulandırıcı kullanıyorum doktor tavsiyesi üzerine

Dilan-dag Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Bende şimdilik tam düşünmüyorum biraz toparlanmak istiyorum. Adet olmadım diyo çok rahatsız oluyorum

TugceOrak doktor bu konuda hiçbir şey demedi benim tüp bebek tedavisiydi bana 40 gün sonra hemen başlayabilirsin dedi tedaviye ben yok dedim 6 ay dinlenmek istiyorum. İnşallah bu sürede normal yollarla olur.

Bktbg inşallah çok güzel sonuçlar alırsınız bix genetik test yapmadık hiç siz nerede yaptınız bide benim göğüslerim halen öyle şişkin kaldı yüz üstü yattığım zaman atletim ıslanıyordu bende göğsümü sıktım süt geldi her ikisinden.

Hiilalb benimde öyle 8 haftalıkta kalbi durdu tüp bebek tedavisiydi 2 tedaviyi üst üste gördüm şimdilik uzun bir süre düşünmüyorum tedaviyi inşallah doğal yollarla olur bu süreçte yıprandım baya doktor bana normal yolla hamile kalabilirsin dedi inşallah olur. Rabbim sizinde sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı nasip eylesin

Alya05 Rabbim inşallah tez zamanda isteyen herkese size ve bize hayırlı ve sağlıklı çocuklar nasip eyler

Sare088 bende sızın gıbı burda cok pıst acmıstım tup bebekle hamıle kaldım 9 haftalıkken kalbı durdu kurtaj oldum 24 subatta bende hala olmadım 20 gun oldu neredeyse gelen gıden yok agrılar sancılar oluyo ama sızde varmı

Onurbanuu çok geçmiş olsun bende sancı çok oluyor diyorum ki kanama görsem de rahatlasam ama görmedim daha 1 ay oldu kürtaj olalı bu aralar sancılarım daha bir şiddetlendi

Sare088 ayakta cok kalınca oluyor bende kasık bel agrım oluyor seffaf akıntımda oluyor sızde durumlar nasıl

Onurbanuu bende de aynı durumlar alt karın bölgesi çok şişkin akıntımda var her an sanki adet olmuşum gibi tuvalete gitmeye korkuyorum orucum bozulur diye bir yandan da olsun biraz rahatlıyım diyorum

Sare088 ben post acmıstım bırcok kısı regl olmadan hamıle kaldıgını soyluyo

Sare088 benim belirtilerim kürtaj sonrası hemen gitti🥺 Genetik testide Bursa da doktorumun yönlendirmesiyle BurGen de yaptırdık

Bktbg benimde çoğu gitti yorgunluk uyku hali çok vardı kürtaj sonrası kayboldu sadece göğüslerim ve alt karnımın şişkinliği geçmedi daha

Merhabalar ben altı ay önce yaklaşık kürtaj oldum üç gün süren az miktarda kahve rengi lekelenme oldu adetim bu ay 10 gün gecikti test yaptım fakat negatif çıktı yaşayan varmı bu durumu artık doktora gitmeye korkar oldum