Meltemanneolsun Talentedmom 19. Haftada işte gece birden karnıma bastırma hissettim içeriden bastırıldı karnım 🥰 sonra bı lonk diye döndü 😂 anam dedim noluyoruz. Şimdi kimildamalar hissediyorum ara ara
Donaldvetomris Meltemanneolsun tahmini 38 gün falan sezaryen olacağı için 38. Hafta içerisinde hesaplıyorum 😅
Donaldvetomris Meltemanneolsun inşallah hepimiz sağlıklı kucağımıza alalım en rahat doğumlar bizimle olsun 🥰🥰
Meltemanneolsun Balbebek012 sanırım öyle heyecanlı bekleyişler 🙏🥰 hemencik de büyürler sonra bu günleri ozleriz
Dileminiz Meltemanneolsun Daha dün gibi hatırlıyorum bende 140 oldum yarıladım diye çok mutlu olmuştum.. Şimdi son 75 olduk ❤️ Zaman hızlı geçiyor 🫶🏻
GirlandBoy_Mom Meltemanneolsun amin hepimiz inşallah canım🤲💕 benimde bebeğin eşi rahime yakın yerleşmiş daha belli değil perinatoloğa yönlendirme yaptı doktorum ama düzelmezse sezeryan gözüküyor gözüm korkmuyor değil😬😂
Meltemanneolsun GirlandBoy_Mom genelde o şekilde olunca sezeryan oluyormuş olsun canım sagliginizdan önemli değil ya. Sağlıcakla alalım da kucağımıza 🙏🙏🥰
Edamurat58 Kızlar bu arada hangi vitaminleri kullanıyorsunuz magnezyum kullanıyorum ama dişlerim daha sonra dökülmesin agrımasın falan diye kalsiyum vitamini istiycem doktordan suan sadece magnezyum kullanıyorum ek olarak bisey kullanan var mı
Meltemanneolsun Edamurat58 ben d vitamini ve folik asitin 2 si var ya onu kullanıyorum demir sağlık ocağı verdi henüz başlamadım kullanmaya
GirlandBoy_Mom Meltemanneolsun evet ileriki haftalarda yukarı çıkmazsa öyle görünüyor canım sağlıklı olsunda bebeğim gerisi hallolur inşallah🤲 🌸