Kubrasrlozd HazelSeren öncelikle gözünüz aydın ne güzel geçmiş doğumunuz 🤗 benimde nasipse 20 mart perşembe saat 10 da umarım sizin ki kadar pozitif geçer 2. Sezaryenim olacak benimde . Sütünüz ne kadR sürede geldi acaba?
HazelSeren Kubrasrlozd sağol canım inşallah senınde guzel gecer allahın ızniyle sut hemen gelmıyor ilk gun mama verdıler bugun yeni yeni açılıyor 2 ci gun anca doluyor ama ılk gun sureklı emzır acılsın yoksa gelmez
Baharlina HazelSeren bende nisan ayında spinal sezeryan olucam aizin adınıza çok sevindim. İki sorum var ellerinizi bağlıyorlar mı mutlaka panik atağım var bağlanırsam tansiyon sorunum olabilir ve sondayı spinal anesteziden sonra mı takıyorlar hissetmek istemem
HazelSeren Baharlina hayırlısınla gelsın inşallah evet ellerin iki yanda bağlı canım sondada uzandıgın zaman daha yeni bacakların kendınden gıderken taktılar bana sadece his hissettım acı degıl eger korkun varsa genel ol derım anesteziyi ben ilkinden bildiğim için spinal seçtim ama ilkinde omzuma ağrı vurdu bundada belime
elifuslu1002 HazelSeren öncelikle çok geçmiş olsun hayırlı uzun ömürler olsun inşallah bebisin. Sezeryana nasıl karar verdiniz ya da bazı sebeplerden oyle mi olması gerketi ,benim normal dogumum biraz tramva bıraktı bence 2. Ye 1 ay kaldı ve 1. Doğumdan ötürü sezeryan olmak istiyorum hiç bir sebep yokken doktora sezeryan olmak istiyorum desem kabil eder mi sezeryan nasıl bir his nasıl biswy bilmiyorum sezeryan dan da korkuyorum tecrübenizi anlatır mısınız biraz çok agri falan oldu mu
HazelSeren elifuslu1002 benım ilk gebeliğimde direk sezeryana alındım ondan buda zorunlu sezeryan oldu sezeryanlıyım diye ağrı olarak ameliyat sonuçta nerden nereye kesiyolar kaç kat canın acıyor acımıyor degıl yani bana kalsa normal doğum daha ıyı o an acını cekıyosun sonrası rahatsın sezeryan en az 1 hafta acın agrın devam edıyor canım
elifuslu1002 HazelSeren ben doğum anını unuttum zaten ama doğumdan sonrası çok kötüydü benim de yani normal doğum sonrası da görüldüğü kadad kolay değilmiş1 ay vajinada ağrıdan ne otura bildim ne yata bildim sırf bu yüzden sezeryana aklım kayıyor hep
Denizzzz77 HazelSeren detaylı bir şekilde anlatman çok iyi oldu. Bende 38+ 3 zorunlu sezaryen olucam hafta içi . Teşekkür ederim 🥰 hafifledim
3prensAnnesi_ HazelSeren elini sokuyor derken tuhaf değil mi, 2 sezaryen oldum vajinal muayene bile yapılmadı 2.de karına basma bile olmadı, ayy nasıl ürperdi içim şuan, yok ben yaptırmam yaptıramam el sokma falan nedir o
Software HazelSeren benimde 24 martta sağlıkla kucağıma alırım inşallah 🙏 benimkide sizinki gibi pozitif geçer umarım, sağlıkla büyüsün inşallah bebişiniz ♥️ benim korkumda süt gelmemesi
Mrzbrvdr esi33 Benimde sabah 10’da 🤗 Sağlıkla sıhhatle yavrularımızı kucağımıza alırız inşallah aminnnnn 🤲🏻🤍🐣
3prensAnnesi_ zehranurates merhaba benimde 21 mart 3.sezaryenim, bütün duyguları bir arada yaşıyorum evlatlarıma sağlıkla kavuşmak istiyorum, sabah 7 buçukta gelin dediler hastaneden ameliyat ne zaman olacak bilmiyorum
zehranurates 3prensAnnesi_ bana da 6 da acıl de olun dedıler aynen sırayla alıyorlarmış sanırım hayırlısı ile saglıgı sıhhati aklı fıkri yerinde saglıgımızla almayı nasıp etsin yavrularımızıııı🌸🫶🏽🤲🏽 ay aynı gun kucaklayacagız inşAllah
elifuslu1002 HazelSeren evet ya çok zordu iste diyorum en azından seseryan olsam popomun üzerine otura bilirim falan