• Gebelik
  • Son Cinsiyet Tahminleri Yarın Öğreniyoruz (Lütfen Sadece Tahminler)

melikedelibas oğluşum oluyorrr 🥹🥹 tahmin hesaplarının en bilinenleri hep kız demişti 😂😂💙💙🧿🧿

@ynzl Yaa ben sana ne dedim nubmus keseymis oymus kemik yapisindan anlarim ben 😂 saglikla gelsin aslan parcasiii 💙💙💙

• ynzl bunu yanıtladı.

Tahmin yapan bilindik hesaplardan sadece siz bildiniz. 7.haftada erkek demiştiniz öyle çıktı 🥰💙🙏🏼 @1Ali

• 1Ali bunu yanıtladı.
      • 1Ali bunu beğendi.

ynzl sağlıkla doğsun prens 🤗 ay ben şok gerçekten kız sandimm genelde hiç yanilmazdim valla ters köşe yaptı yumurcak😂

• ynzl bunu yanıtladı.

Duygu351 aminn teşekkür ederim ❤️ aynen öyle ben burada kız denince bi inanmıştım olabilir diye 😂😂

ynzl hayırla sağlıcakla gelsin inşallah minik bey 😍bu aralar olumlu çok dönüş alıyorum ne mutlu bana 🥰🤍

mucizemom8
            Yaaa bende hep kız hissediyorum 🥰rüyamda hep kız gördüm isim bile koydum emzirdim felan ama genel bir erkek tahmini olunca sanki erkeğe alıştım bir tane cennet kuşum oğlum var allahım saglkla hayırlısıyla inşallah artık bizim için hangisi hayırlı olacaksa onu versin 🥰

Satii amin canım inşallah hayırlısı sağlıklı kucağına al inşallah benim ki sadece tahmin inşallah sağlıkla kucağına alırsın 🤲🥰

1Ali amin inşallah çok teşekkür ederim 🥰❤️