ynzl Hanımlarrr selam🌸🌸 Fetal DNA sonucumuz çıktı. Bugün doktor randevumuz da vardı. Yarın aile arasında cinsiyeti öğreneceğiz. Yeni fotoğraflarla birlikte tahminlerinizi alayım 😍😍
fatossguness ynzl ögrenince bizlerede yaz Medicalpark seyhan diyor atatürk parkının orda ki mi bende oraya gidiyorumda doktorum cazip kocabaglı Neden fetal dna yapıldı benden istemediler neden ?
ynzl fatossguness ben diğer Medical Park’a gidiyorum eski Metro hastanesi olan. Ben kendi isteğimle yaptırdım fetal dna testini. İkili ve üçlü testlerin doğruluk oranı düşük ama fetal dna testi %99.9 doğru sonuç veriyor ❤️
dkjannsbd fatossguness merhaba bende Atatürk caddesinde medicale gidicem ümit hocayı önerdi çevrem nasıl acaba daha önce duydunuz mu?
ynzl Momellaa sadece uygulamada kız diyorlar ama çevremdeki herkes erkek diyor 🥹 eşim kız istediği için umarım dediğiniz gibidir. Tabii ki sağlıklı olması önceliğimiz🙏🏼
melikedelibas @ynzl Vallahi bacim net erkek kemik yapisindan belli masallahh yarin ogrenince haber et bizede 🤗🤗