mucizemom8 Satii amin canım inşallah hayırlısı sağlıklı kucağına al inşallah benim ki sadece tahmin inşallah sağlıkla kucağına alırsın 🤲🥰
Satii Arkadaşlar önceden tahminde bulunmuştunuz çoğunuz kiminiz erkek kiminiz kız demişti . Doktorlarda sizin gibi birisi %90 kız sonra başka doktor kesin erkek diyip bacak arası gösterdiler bugün özele gittim kesinlikle asla yanılmam bu kız ddi şaştık kaldık. Duruşu iki çizgi kız ikilemde kalmak kötüymüş sizce nedir cinsiyet🫢 @1Ali @Eymenkuzusu @Sara_bebek @Meltemanneolsun @staRmama @Elamomy @FtmaGlr @42Yasemin
Satii 1Ali bak dolu bacak arası dedi ama pipi gbi net belli değildi bu sağa toplamış gibiydi yani ama kesin erkek bak dedi bugün ki doktor da asla yanılma yok kız ddi 😅
Satii 1Ali detaylıyı bekliyorum bende detaylıda ne derseler kabulüm ama bu şekilde farklı konuşulunca insanın da inanası gelmiyor şuan hiç isim kıyafet düşünemiyorum 😁
1Ali Satii evet çok zor olur sizin için, içimden erkek geçiyor benim bakalım detaylıdan sonra unutmazsan yaz mutlaka 😂🤍
dkjannsbd fatossguness merhaba bende Atatürk caddesinde medicale gidicem ümit hocayı önerdi çevrem nasıl acaba daha önce duydunuz mu?