Happyka yani dışarda falanda bir hayvan sevmedim ama olunca oluyor demekki umarım bize bulaşmadan atlatırız

Hasret18ayaz benimkide hiç çıkmazdı ben veterinere sordum 1 gece bırakıp şehir dışına gittim beni bıraktı algısıyla yapabiliyo yolabiliyo tüylerini falan tarz şeyler stresten çıkartabilir demişti ne kadar doğru bilmiyorum ama

selimbebekveannesi ah ah benim içimde yaradır ne yazıkki 8 ay önce evlendim ankaraya geldim eşime asla kabul ettiremedim evde kediyi anasına çekmiş aşırı titiz maleeef çok sevdiğim bir arkadaşma teslim ettim geldim inşallah iyidir 🦋

Marsilyasabunu maalesef mantar olduğu kesinleşti ancak kedimin doğumu çok yakın olduğu için mantar asidi yapilamiyor birkaç ilaç tedavisi ile atlatmaya çalışacağız

Hasret18ayaz hayvandan insana bulaşan tek hastalık. Bulaşsa idi görürdunuz. Oğlunuz kediye dokunmasın. Mantar aşısı olması gerek. Hatta 2doz tekrarlamak gerekebilir

e_blue_sky_a maalesef kedim 60 günlük hamile ve bebek kedilere zararlı olduğu için mantar asisi yapilamiyor doğuma kadar ilaç tedavisi doğumdan sonra aşı inşallah umarım bize bulaşmaz oglumdan uzak tutuyorum bende eldivensiz dokunmuyorum yakalık taktik umarım çabucak atlatırız

Cnsl9802 ben kedilerime 2 günde bir fulkonazole ilacını vererek kurtuldum. Sizde deneyin kediniz için. İnsan ilacı vet kliniklerinde yok

Nurozcn kedinize fulkonazole ilaç içirin, doktorunuza sorun izin verirse sizde için

Marsilyasabunu maalesef annemler hiç hoslanmazlar kediden ve böyle bri sorun olduğunu bile bile asla kabul etmezler cunki küçük kardeşlerimde var veterinerim çok korkmaya gerek yok dedi bir şekilde çözeceğiz