Marsilyasabunu maalesef mantar olduğu kesinleşti ancak kedimin doğumu çok yakın olduğu için mantar asidi yapilamiyor birkaç ilaç tedavisi ile atlatmaya çalışacağız

Hasret18ayaz hayvandan insana bulaşan tek hastalık. Bulaşsa idi görürdunuz. Oğlunuz kediye dokunmasın. Mantar aşısı olması gerek. Hatta 2doz tekrarlamak gerekebilir

e_blue_sky_a maalesef kedim 60 günlük hamile ve bebek kedilere zararlı olduğu için mantar asisi yapilamiyor doğuma kadar ilaç tedavisi doğumdan sonra aşı inşallah umarım bize bulaşmaz oglumdan uzak tutuyorum bende eldivensiz dokunmuyorum yakalık taktik umarım çabucak atlatırız

Cnsl9802 ben kedilerime 2 günde bir fulkonazole ilacını vererek kurtuldum. Sizde deneyin kediniz için. İnsan ilacı vet kliniklerinde yok

Nurozcn kedinize fulkonazole ilaç içirin, doktorunuza sorun izin verirse sizde için

Marsilyasabunu maalesef annemler hiç hoslanmazlar kediden ve böyle bri sorun olduğunu bile bile asla kabul etmezler cunki küçük kardeşlerimde var veterinerim çok korkmaya gerek yok dedi bir şekilde çözeceğiz

Hasret18ayaz benim kedim de de çıkmıştı hamile değildim o zaman bir aydan fazla weteriner sürekli farkli ilaçlar kullandı spreyler falan asla geçmedi yarası. Hergun yıkıyordum yarasını elimle bana bulasmadi sadece ellerimi yıkıyordum. Yarası gittikçe büyüdü ilaçlar etki etmedi. İntermetten baya araştırdım kekik kaynatıp suyuyla yarayı temizleyin yazıyordu. Bende öyle yaptım hem pamukla siliyordum hemde bir sprey şişesine koyup sıkıyordum inan bir kaç günde geçti hemen toparladı. Bir aydan fazla boşuna o kadar ilaç kullandık para harcadık. Mantarimizi kekik suyu geçirdi mucize gibi. Siz ellerinizi bol bol yıkayın

tazeannesese bikac gün evde kalmama kararı aldım eşim ilgileniyor kedi ile bizde annemde kalıyoruz bunu çok duydum ama veterinerimiz eşimin kuzeni onada çok güveniyorum ilaçları birkaç gün kullanalım geçmez ise deneyecegim mutlaka