Hasret18ayaz canim ablam ıslak egzema gibi görünüyor dedi .
Kedi mantarı ve gebelik
Cnsl9802 sizinki mantarmis maalesef
Hasret18ayaz Madecasol Bepanthen ve furacin krem alsınlar eczaneden uygulasınlar yaraya diyor.
selimbebekveannesi inşallah öyledir bakalım
Hasret18ayaz geçmiş olsun balım
selimbebekveannesi mavi ışıkta da bir baktirip içimiz rahat etsin istiyoruz
Hasret18ayaz tabiiki kuzum umarım iyileşir hemen
Hasret18ayaz Korkmayın in şa ALLAH size geçmez. Geçmesi için baya temas halinde olmanız ya da hayvanın da kötü durumda olması lazım. Kedide de daha yeni başlamış. Size tavsiyem veterinerden iğne yapmasını isteyin. Krem, losyon geçici çözüm olabilir ama iğne kalıcı çözüm oluyor. Bizim kedilerimiz daha kötü durumdalardı bir kere iğne yapıldı hemen geçti.
selimbebekveannesi inşallah çok teşekkür ederim
bebegimd7 veterinerde iğne yi yaptıktan sonra bulaşmaz kokrma dedi bakalım
Happyka bizimkide hiç dışarı çıkmıyor ama işte anlam veremedim
Hasret18ayaz Kedilerde bulaşma kontak yolla olur. Battaniye, fırça, kafesler bulaşmada önemli rol oynar. Özellikle sonbahar, kış gibi nemli havalar mantarın en çok görüldüğü zamanlardır. Bulaşmada diğer kedi ve insanlar açısından önemi, aynı evde veya ortamlarda, canlı mantar sporları enfekte hayvanın yakın çevresine saçılır.
Hasret18ayaz öyle yazıyor googlede
Happyka yani dışarda falanda bir hayvan sevmedim ama olunca oluyor demekki umarım bize bulaşmadan atlatırız
selimbebekveannesi ay evet ağlaya ağlaya içimiz çıktı zor kurtardık totosunu 😅😅
Hasret18ayaz benimkide hiç çıkmazdı ben veterinere sordum 1 gece bırakıp şehir dışına gittim beni bıraktı algısıyla yapabiliyo yolabiliyo tüylerini falan tarz şeyler stresten çıkartabilir demişti ne kadar doğru bilmiyorum ama
- Düzenlendi
Cnsl9802 canım beni kıyamam onlar da can taşıyor… inşallah iyileşir hemen