Kuzlarr kesinlikle tüy dökücü kullanmayın 😏 ben agda yapıyordum bır kere kullandım jiletten daha beter oldu resmen kimyasalını gectım bırde cabuk cıkıyor veet almıştım 2 kere kullandım hamılelıkte jılete gectım mecbur karnıö büyüdğkce nolur bılmıyorum 😏
    Gazize kendın al canıö bacak kol kolay önemli olan bıkını onuda halletmıssın zten 🤣 aynı ben 🤣
      ilkayksck yapcak birşey yok eşlere büyük görev düşüyor ama korka korka 🤭
      Gazize ben kullandım ve acayip bir şekilde yanmaya başladı hemen yıkadım zor geçti zaten ama bebeğime zarar vermiştir diye çok korktum gerçekten kimseyebtavsiye etmiyorum
        ilkayksck önceleri kolay canım 36 haftalik ol o karın burnunun ucuna değsin o zaman görcem seni kaç haftalık oldu bebişin ben alamıyorum valla ne yalan diyim 5 aylık olduktan sonra herşey daha da zor
        Gamzeemrmrt şanslısın çıkmadı dimi lazer den sonra gebelik sırasında hormonlardan dolayı tüyler çıkar olmadık yerlerde özellikle göbekte inşallah dökülür ler
          Gazize canım traş makineleri var ya eskiden babalarımız kullanırdı 🙈 ucu keskin değil de delikli delikli onların ufakları var ben lazerdeyken kullanıyordum bence onlarla hallet kolay oluyor hemen de alıyor zaten
            srpaca bacağın üst kısmı da çıkmaya başladı gebelikle birlikte bacağını da mi makine ile alıyorsun
              Tüy dökücü krem erken doğumu tetikliyormus belki son hafta için tüy dökücü krem kullanılabilir ben kendim kuafordum kendim alıyordum ama 5 aydan sonra zorlamaya başladı çalıştığım insanin yanında aldırmaya da biraz utanıyorum civardaki çoğu yerde tanıyor beni dogurmaktan daha zor bir durum şu tüy meselesi🙈
              Gazize evet çok rahat oluyor ben lazerden beri başka hiçbişey kullanmadım sanırım alıştığı için geç de çıkıyor yani iki ayda bir falan
              Gazize kız korkutma beni ya 😓
              Eşim asla yapmaz biliyorum olmadı ben bir şekilde uğraşayım ne yapayım 🤦🏻‍♀️😢
                Gazize inşlh devamlı gıdemedım ama eskısı gıbı degıl uzun sure cıkmıyo bugday tanesı gibi as yani
                  Nursen21 aaa kiz nasil yapmaz esin o zaman gidip başkasına mi acayim orami burami de nasil yapmaz ayol
                    Gazize ben yaptim cok kotu oldum yandim alev alev bidada tobe tabi her cilt farklidir sanirim ben hassasim