sumeyyezumra oy masallah 🥰 insallah haklısınız 🤲🏻
normal dogum hikayem 😊
sumeyyezumra allah analı babalı büyütsün bende dün kontrol gittim normalde 37 haftaydım 1 hafta önden dedi 38 dedi ama hiç sancım açılmam Yok Bebek baş aşagı gelişmiş buyun herşeyi ama sancım olmadı için bişey olmuyor normal Doğum acaba benim nasıl olur ya
Kubrarecep amin sagol 😊
sumeyyezumra Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin🙏 Bnm de ptesi suni ile başlayacak doğumum çok merak ediyorum.
MomBush allah kolaylik versin simdiden. olumsuzluga kapilmayin hic bi zaman ben bunu basaricam diyin
sumeyyezumra gözünüz aydın sağlıcakla buyutun inşallah 38+3 teyim dört gözle bekliyoruz darısı bize inşallah 🙏
suraybuke insaallah kolay dogumlariniz olur 😊
[bilinmeyen] hurafe bence bi sıkıntı yasamadim çok sukur
sumeyyezumra kaç kilo doğdu bebiş. Ve suyun nasıl geldi
Brhm1 2940 dogdu. az az geldi ped taktim sızıntı şeklinde
sumeyyezumra evt cnm haklısın. Yattık hastanedeyz bekliyoruz😍
MomBush ay hadi guzel haberlerle insaallah 😊
sumeyyezumra Allah anali babali buyutsun darisi basimiza insallah bende carsamba gunu suni sancmla yatis yapcam. Suni sanci fitille mi veriliyor yoksa serumun icine mi ilacla veriliyor
bsrm suni sanci serumla veriliyo. bana once fitil koydular rahmi yumusatmak icin. daha sonra suni sanci vermeye başladılar.
[bilinmeyen] amin darisi tum bekleyenlere 😊 kac dikis oldugunu soylemedi ama cok az kestim dedi. dikisten hic korkmana gerek yok.
sumeyyezumra odada veriliyor dimi bu sanci . Dogum katinda degil
sumeyyezumra doğum sancısında bacaklarada ağrı girer mi
bsrm dogumhanenin icinde sancı odasi var. sanci odasinda veriliyo
Brhm1 valla belinden asagi her yerin agriyo 🤣 daha cok bel ve kasıklar
sumeyyezumra hııı🤗 ee peki sancıların nasıl geldi yani ne yaptın da sancıların oldu. Çok mu yürüyüş yaptın veya çok mu temizlik.