Bugün itibari ile 38+3 olduk 3 günde bir nts yr bağlanıyorum sancı çıkıyor hafif ama benim ne sancım var ne ağrım eğer böyle olursa suni sancı vericekler ne yapmam lazım :( sancıların gelmesi için ?
Gelmeyen sancı 😕🙁☹️
Bende 38+2 olucam birazdan benimde hiç sancım yok henüz
Bizde 39+5 olduk bizim kızda gelmiyor 🤷♀️Cumartesi kontrol var bakalım ne olacak bende suni sancı olmadan doğurmak istiyorum ama nasip bakalım 🤧
smsmzyc bende bugün 38+2 canım hiç sanci yok nst de bişey çıkmıyo suyu herseyi normalmiş bkliyoruz bizde henüz çatı muayenesi de olmadım haftaya yapicagini söyledi 39+3 olucam o zaman tabi o zamana kadar glmek istemezse😊
Ben de 4cm acikligim var nisanim da geldi ama sanci yok hatta hic agri yok doktor kendisine birakalim simdilik mudahale etmiyelim dedi
Aynur_ma kaç haftaliksiniz peki bende nisan falanda glmedi
Minnos53 çatı muayenesi mi oldunuz yenimi yaptı peki? Benim yapmadı daha haftaya yapıcam dedi. Birde sanci çıktığını nerden anliyosunz nst de nerde yazıyo
Gamzeaykut nts de çıkan sancıyı doktor bana söylemişti ama ben mesela ağrı filan hissetmiyorum.
39+6 bizde de hiç bir ses seda yok nasıl başlıcak kendiliğinden doğum kafayı yicem
smsmzyc 39+2 😬 senin agrin kadar bile yok Allah hepimize kolay dogum nasip etsin hemen agrilar tutsun 😊
smsmzyc comel gez ve temizlik yapp
smsmzyc anladım canim nstye bağlıyken ekrana bakıp anlamaya çalıyorum ama anlamıyorum tabi😊 dr da nst sonuçların iyi çıkmış dedi bugün haftaya da alttan muayene edicekmis
Gamzeaykut daha öncede yapmıştı Canım o zaman 1 cm geçen hafta
Aksi Bi durum yoksa 38e kadar yapmıyorlar genelde
Nstde alttaki çizgidir sancı 70 üstü çıkınca sancıdır
Aksi Bi durum yoksa 38e kadar yapmıyorlar genelde
Nstde alttaki çizgidir sancı 70 üstü çıkınca sancıdır
smsmzyc bende 38+5 oldum bugün kontrolüm vardı nst de sancım çıktı hissediyorum zaten ağrıyı 1,5 cm kadar da açılmam varmış.Pazartesiye kadar kendi sancımla gelmezse yatışım yapılıp suni sancı verilecek sürekli çömelip kalkma hareketi yap dedi.Yapıyorum ama banamısın demiyor Allah hepimizin yardımcısı olsun
Minnos53 anladım canim sagol benim o alttaki çizgi bugün en fazla 50 oldu bi kere sonra indi yine 10lara 20lere
Gamzeaykut yalancı sancıdır zaten en az 3 4 tane çıkması gerek