smsmzyc bende bugün 38+2 canım hiç sanci yok nst de bişey çıkmıyo suyu herseyi normalmiş bkliyoruz bizde henüz çatı muayenesi de olmadım haftaya yapicagini söyledi 39+3 olucam o zaman tabi o zamana kadar glmek istemezse😊
Ben de 4cm acikligim var nisanim da geldi ama sanci yok hatta hic agri yok doktor kendisine birakalim simdilik mudahale etmiyelim dedi
    smsmzyc bugün doktordaydım 38+3 3 cm açılma Ve sancılarım çıktı ben çok aşırı hissetmiyorum ama doktor yatırmak istedi fakat evdeyim suyumu bekliyorum 🤷🏻‍♀️
      Minnos53 inş. gelir bian önce , bende açılma vs. yok bekliyoruz sadece
      Minnos53 çatı muayenesi mi oldunuz yenimi yaptı peki? Benim yapmadı daha haftaya yapıcam dedi. Birde sanci çıktığını nerden anliyosunz nst de nerde yazıyo
        Gamzeaykut nts de çıkan sancıyı doktor bana söylemişti ama ben mesela ağrı filan hissetmiyorum.
          39+6 bizde de hiç bir ses seda yok nasıl başlıcak kendiliğinden doğum kafayı yicem
          smsmzyc anladım canim nstye bağlıyken ekrana bakıp anlamaya çalıyorum ama anlamıyorum tabi😊 dr da nst sonuçların iyi çıkmış dedi bugün haftaya da alttan muayene edicekmis
          Gamzeaykut daha öncede yapmıştı Canım o zaman 1 cm geçen hafta
          Aksi Bi durum yoksa 38e kadar yapmıyorlar genelde
          Nstde alttaki çizgidir sancı 70 üstü çıkınca sancıdır
            smsmzyc bende 38+5 oldum bugün kontrolüm vardı nst de sancım çıktı hissediyorum zaten ağrıyı 1,5 cm kadar da açılmam varmış.Pazartesiye kadar kendi sancımla gelmezse yatışım yapılıp suni sancı verilecek sürekli çömelip kalkma hareketi yap dedi.Yapıyorum ama banamısın demiyor Allah hepimizin yardımcısı olsun
            Minnos53 anladım canim sagol benim o alttaki çizgi bugün en fazla 50 oldu bi kere sonra indi yine 10lara 20lere
              Allah hepimize kolay doğum nasip etsin arkadaşlar gerçekten son günler artık dayanılmaz oluyor vakit geçmek bilmiyor 🤦🏻‍♀️
              Beriliko 39+1 im doktor 37 ve 38+6 da çatı muayenesi yaptı nst de düzensiz sancılarım çıktı 80 90 larda rahimde açılma yok yumuşama var dedi ama hala ne gelen var ne giden