poyrazmom_ valla bilmiyorum kuzum karşı soyledim vitamin vercek misiniz diye vermedi beslen diyor sadece ya 🤷🏼♀️ ilk gebelikte decavit kullanmıştım doktorum başkaydı o vermişti mesela d vitamini vs. Bu işe vermiyor kafamdan aldım elenatali düşün
FOLIK ASIT KULLANIMI
Deniz2953 doktoruma sorayım gülüm
selimbebekveannesi 😊😊 oda olur
Deniz2953 ilk gebelikte 12. Haftada biraktirmisti doktorum ama bunda bilmiyorum 🫠🫠
selimbebekveannesi bazıları uzun süre kullandirtiyor
selimbebekveannesi almalısın yine o kutu bitene kadar sonra doktoruna dersin başka hap yazar
selimbebekveannesi ben tek folik asit kullandım diğeri ne işe yarıyor
Esma006 canım elanatal2 kullandım multivitamin
selimbebekveannesi vitamin ilacı anlaadim
Guzel_bebem geçen sene 500lu bsy di
ruveydarioz ben kullanıyorum ama içerisinde diğer vitaminlerde bulunuyor tek folik asit değil
selimbebekveannesi almayın zaten bir sonraki kontrolünüzde doktorunuz folik asiti kesecektir elenatal kullandığınızı söyleyin belki farklı bir şey verir omega içeren birde demir ilacı ve d vitamini
Nurozcn doktorum ekstra vitamin ilaci vermiyor kuzum çok karsi vitamine onların içinde neler neler var diyor. Elenatali bile kendim aldım dedim kullancam sen bilirsin kullan dedi🤷🏼♀️
selimbebekveannesi bende sadece Elenetal 2 kullanıyorum doktor başka yazmadı ekstra birşey
Happyka bende onu kullanıyorum kendim zorla dedim kullanayım diye birde magnorm kullanıyorum o kadar 🤷🏼♀️
selimbebekveannesi doğumdan sonra Elenetal 3 kullanırım
selimbebekveannesi yeter o kadarı zaten her vitamin var yazıyor ya fazlasida zarardır
- Düzenlendi
selimbebekveannesi başta bende farklı folik asit kullandım 12. Haftadan itibaren elenatal 2 kullandım hala kullanıyorum 33+3 olduk 🙂
Happyka aynen kuzucum