selimbebekveannesi normalde 12. Hafta dolmadan multivitamin kullanılmaz ama sorun olacağını zannetmiyorum. Bittiyse folik asit artık diğerinden devam edebilirsin
FOLIK ASIT KULLANIMI
Zeynep_aksu teşekkür ederim canım öyle yapacağım
selimbebekveannesi Benim de 12.haftaya bir haftaya kala gitmişti eczacı elenatal 1 verdi doktorum kullanma dedi omega takviyeli multivitamin vermişti onun da içinde folik asit var zaten. Sen yine de doktoruna danış.
selimbebekveannesi ikinci gebeliğim ilkinde önceden vermişti doktor folik asiti bu gebeliğimde hiç bişe vermedi değer 48 den 193 e çıktı ama kimse bana ila vermedi ayrıca demir değerim de çok düşük 43 çıktı
selimbebekveannesi 12 de bıraktırıyor çoğu doktor aslında doktorunuza danışsanız daha iyi başlamanız gereken farklı takviyeler var bu haftadan sonra
Ben 30+3 üm hala kullanıyorum vifolic marka 😅benim doktorum hiç bırak demedi
poyrazmom_ canım doktorum vitamin kullanmaya karsi ya sadece folit asit kullan dedi ama . Elenatili ben dedim kullanayım diye kullan ama hiç sağlıklı değil onların içinde neler var bir bilsen dedi 🤷🏼♀️
selimbebekveannesi nasıl karşı her hamile kullanıyo bunları ama demir magnezyum omega
selimbebekveannesi almalısın bence yine devam etmen lazım
poyrazmom_ valla bilmiyorum kuzum karşı soyledim vitamin vercek misiniz diye vermedi beslen diyor sadece ya 🤷🏼♀️ ilk gebelikte decavit kullanmıştım doktorum başkaydı o vermişti mesela d vitamini vs. Bu işe vermiyor kafamdan aldım elenatali düşün
Deniz2953 doktoruma sorayım gülüm
selimbebekveannesi 😊😊 oda olur
Deniz2953 ilk gebelikte 12. Haftada biraktirmisti doktorum ama bunda bilmiyorum 🫠🫠
selimbebekveannesi bazıları uzun süre kullandirtiyor
selimbebekveannesi almalısın yine o kutu bitene kadar sonra doktoruna dersin başka hap yazar
selimbebekveannesi ben tek folik asit kullandım diğeri ne işe yarıyor
Esma006 canım elanatal2 kullandım multivitamin
selimbebekveannesi vitamin ilacı anlaadim
Guzel_bebem geçen sene 500lu bsy di