selimbebekveannesi Benim de 12.haftaya bir haftaya kala gitmişti eczacı elenatal 1 verdi doktorum kullanma dedi omega takviyeli multivitamin vermişti onun da içinde folik asit var zaten. Sen yine de doktoruna danış.

selimbebekveannesi ikinci gebeliğim ilkinde önceden vermişti doktor folik asiti bu gebeliğimde hiç bişe vermedi değer 48 den 193 e çıktı ama kimse bana ila vermedi ayrıca demir değerim de çok düşük 43 çıktı

Ben 30+3 üm hala kullanıyorum vifolic marka 😅benim doktorum hiç bırak demedi

poyrazmom_ canım doktorum vitamin kullanmaya karsi ya sadece folit asit kullan dedi ama . Elenatili ben dedim kullanayım diye kullan ama hiç sağlıklı değil onların içinde neler var bir bilsen dedi 🤷🏼‍♀️

poyrazmom_ valla bilmiyorum kuzum karşı soyledim vitamin vercek misiniz diye vermedi beslen diyor sadece ya 🤷🏼‍♀️ ilk gebelikte decavit kullanmıştım doktorum başkaydı o vermişti mesela d vitamini vs. Bu işe vermiyor kafamdan aldım elenatali düşün

Esma006

Deniz2953

Pazartesi günü sorarım kuzum ☺️ elenatel de var ya folik asit o yüzden yeterli olur diye düşünüp almadım ama soracağım. 🤷🏼‍♀️ 12. Haftaya kadar ikisini beraber alıyordum 800 yapıyor ikisi de fazla diye geliyordu hep bilemedim ki