Guzel_bebem geçen sene 500lu bsy di
FOLIK ASIT KULLANIMI
ruveydarioz ben kullanıyorum ama içerisinde diğer vitaminlerde bulunuyor tek folik asit değil
selimbebekveannesi almayın zaten bir sonraki kontrolünüzde doktorunuz folik asiti kesecektir elenatal kullandığınızı söyleyin belki farklı bir şey verir omega içeren birde demir ilacı ve d vitamini
Nurozcn doktorum ekstra vitamin ilaci vermiyor kuzum çok karsi vitamine onların içinde neler neler var diyor. Elenatali bile kendim aldım dedim kullancam sen bilirsin kullan dedi🤷🏼♀️
selimbebekveannesi bende sadece Elenetal 2 kullanıyorum doktor başka yazmadı ekstra birşey
Happyka bende onu kullanıyorum kendim zorla dedim kullanayım diye birde magnorm kullanıyorum o kadar 🤷🏼♀️
selimbebekveannesi doğumdan sonra Elenetal 3 kullanırım
selimbebekveannesi yeter o kadarı zaten her vitamin var yazıyor ya fazlasida zarardır
- Düzenlendi
selimbebekveannesi başta bende farklı folik asit kullandım 12. Haftadan itibaren elenatal 2 kullandım hala kullanıyorum 33+3 olduk 🙂
Happyka aynen kuzucum
Melike1001 maşallah kuzum bizde o haftalara geliriz inşallah
nur233 onu biliyorum canım ekstra folik asit almak riskli olabilir günlük önerilen dozdan fazla ise bunu demiştim
selimbebekveannesi inşallah 🥰 ama merale etmeyin çok çabuk geçiyor zaman bende burda okuyup diyordu o zamanlara gelcez mi diye şimdi diyorum ki son 45 🥰
selimbebekveannesi bittiyse bence gerek yok zaten 3 ay olmak üzeresiniz benim doktorum bitene kadar kullan demişti
selimbebekveannesi 800 mg fazla değil ben 1000 mg kullanıyorum doktor verdi 🙂
Melike1001 ayy ne güzel ya çok az kalmış kuzum Rabbım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah 🌼😊
Talentedmom evet almadım kuzum 😊
Pinarkorkmazer teşekkür ederim kuzum 😊
selimbebekveannesi
12 den sonra bıraktırmıştı
mmomyskaan teşekkür ederim kuzum bende 12 de bıraktım zaten elanatal de var içinde almadım o yüzden