FOLIK ASIT KULLANIMI
selimbebekveannesi artık gerek yok canım zaten 12. Haftadan sonra bırakılıyor elanatal ile devam edebilirsin
umrumdadegil bende öyle yapmıştım ilk gebelikte kuzum ama unutmuşum ne yapacağımı bilemedim Cook teşekkür ediyorum balım ☺️
ruveydarioz 12. Haftaya kadar ikisini bir kullandım kuzum doktorum da bir şey demedi 🤷🏼♀️
selimbebekveannesi rica ederim bende bu şekilde yapmıştım doktorum vermisti 🥰
umrumdadegil 12. Haftaya kadar ikisini beraber kullandım bir şey olur mu 🙄
selimbebekveannesi 12haftada hem kadın doğum doktoru hem de perinatoloji bittiyse artık alma dedi. RE Genesis Max kullandım perinatoloji doktoru ben kendim de bunu kullanmıştım sana da öneririm demişti
umrumdadegil kız napiyon iyi misin bebiş nasıl 1yasa girdik artık hayırlısıyla geçen yılın şubat anneleri:))
selimbebekveannesi bilmiyorum ama zaten onda da folik asit var neden ikisini bir vermiş ki fazla gelir bence bilemedim. Ben folik asit bırakınca elanatal yazmıştı
e_blue_sky_a bu aralar atak mıdır nedir bilmiyorum bi huysuz bişey de yemiyor doğru düzgün sürekli paçama yapışıyor oturtmuyor iş yaptırtmıyor ona göre ben koltukta oturamam koltukta oturursam ağlar bi de en ufak şeye ağlamacılık çıktı suratını da yere vuruyor istediği şey olmayınca bilmiyorum idare ediyoruz sanırım 🤣 çok şükür girdik ya yaşına hamileliğimi hatırlıyorum ne günlerdi diyorum çok çabuk büyüdü diyorum ama zordu diyorum karmaşık duygulardayım🥲 sen nasılsın bebişin nasıl 😍
e_blue_sky_a evet bu multivitamin en iyisi diye duydum benim elenatal az kaldı kuzum bitince onu alcam 🫠
umrumdadegil bilmiyorum ki kuzum ya inşallah olmaz
selimbebekveannesi toplam kaç doz ki
selimbebekveannesi bişey olmaz inşallah ya problem olsa doktor vermezdi diye düşünüyorum doktorunu beğeniyorsan güven
Zeynep_aksu ikisi toplam 800 yapıyor
Zeynep_aksu Prenatal (doğum öncesi gebelik) dönemde gebelere hekimler tarafından verilen vitamin takviyeleri günlük önerilen dozda folik asit içeriğine sahiptir. Dünya Sağlık Örgütü (WHO), gebelerde fetüsün nöral tüp defekti ile dünyaya gelmemesi için günlük olarak 400-800 mikrogram folik asit alınmasını önerilir.
Böyle araştırmaya denk geldim🤷🏼♀️
e_blue_sky_a bende aynısını kullanıyorum şuan çok pahalı bir takviye ilacı
selimbebekveannesi doktoruna danışman lazım cnm
Guzel_bebem evet bende elenat 2 kullanıyorum çok pahalı ama en güzel içerik oymuş doktorum dedi ben 400 TL aldım yeni sen kaça alıyon
Aynen öyle 2kutu aldım aynı fiyat sizinle