Üstt🔝

Kızlarr bilen gören yok mu

🔝🔝🔝

🔝🔝🔝

Benim değerler daha yüksekti senin normal ilaç tedavisi başlatır doktor önemli bisey değil canım geçmiş olsun korkma

Deryadeniz63 ilaç tedavilil mi o kadar ya 🥲 peki teşekkür ederim

AybenYB benim de yüksekti gebeliğim boyunca hap kullandım ve kullanıyorum.

Benimde Tsh 4 bir tık düşük çıktı Dün doktora gittim ilaç gerek duymadı Takip edelim Bir şikayetin olursa Tekrar bakarız dedi

Tubi545 bebeğe olumsuz bir etkisi oldu mu acaba?

Nisa58Sivas bebeğe herhangi bir olumsuz etkisi var mıymış doktorunuz bahsetti mi?

AybenYB Hayır herhangi bir etkisi yok benim sonucuma göre yok ama Eğer sonuclarım kötü çıksaydı bebeğin beyin gelişimi olurmuş olmaması için zaten değerleri normal çıkmayana ilaç kullandırtıyorlar

AybenYB hayir maşallah 37+6 ya geldik. Pazartesi günü dogumum olacak nasipse. Yani bu aya kadar olumsuzluk ile karşılaşmadım. Önceliğiniz sizin sağlığınız zaten , endişe etmeyin

Korkmayın benimki de tam tersi yüksekti, ilaç ile halledilebilecek bir durum.İlaç da bebeğe bir zararı yok aksine kullanmazsanız etkileyebilir.Ben ilk gebeliğimde sonuna kadar kullandım bu gebeliğimde de kullanıyorum

Tubi545 maşallah allah sağsalim kucağınıza almak nasip etsin 🧿 teşekkür ederim bilgi verdiğiniz için

kvsrbrn çok teşekkür ederim zaten doktora da gidicem inşallah çok problem olmaz 🙏🏻

AybenYB hamilelikte oluyor ya ben ilaç kullanmıştım doktora gösterin mutlaka belki ilaca başlar

Talentedmom anladım, benim annemde de tiroit sorunu var da o da ilaç kullanıyor acaba dedim genetik bir şey mi

AybenYB benim ailemde de var tiroit annem de ablam da babam da ablam ve babamın tiroit bezini aldılar bende yok sadece nodül var ilk gebeliğimde çıkmıştı ilaç kullandım doğumdan sonra biraz kullandım sonra normale döndü bıraktık ilacı korkma bence hamilelikte değişiyor ya hormonlar çıkabiliyor

Talentedmom anladım teşekkür ederim, kontrolüme gittim şimdi doktorum dahiliyeye yönlendirdi, perşembe günü de ona gidicem bakalım ya takip verirler dedi ya da az dozda ilaç başlayabilirler dedi 🙏🏻 tek bebeğim sağlıklı olsun da başka bir şey istemem