Kızlarımm kimsenin bilgisi yok muuu 🥲
TİROİDD
Üstt🔝
Kızlarr bilen gören yok mu
🔝🔝🔝
🔝🔝🔝
Benim değerler daha yüksekti senin normal ilaç tedavisi başlatır doktor önemli bisey değil canım geçmiş olsun korkma
Deryadeniz63 ilaç tedavilil mi o kadar ya 🥲 peki teşekkür ederim
Benimde Tsh 4 bir tık düşük çıktı Dün doktora gittim ilaç gerek duymadı Takip edelim Bir şikayetin olursa Tekrar bakarız dedi
Nisa58Sivas bebeğe herhangi bir olumsuz etkisi var mıymış doktorunuz bahsetti mi?
AybenYB Hayır herhangi bir etkisi yok benim sonucuma göre yok ama Eğer sonuclarım kötü çıksaydı bebeğin beyin gelişimi olurmuş olmaması için zaten değerleri normal çıkmayana ilaç kullandırtıyorlar
Korkmayın benimki de tam tersi yüksekti, ilaç ile halledilebilecek bir durum.İlaç da bebeğe bir zararı yok aksine kullanmazsanız etkileyebilir.Ben ilk gebeliğimde sonuna kadar kullandım bu gebeliğimde de kullanıyorum
Nisa58Sivas anladım teşekkür ederim 🙏🏻
AybenYB hamilelikte oluyor ya ben ilaç kullanmıştım doktora gösterin mutlaka belki ilaca başlar
Talentedmom anladım, benim annemde de tiroit sorunu var da o da ilaç kullanıyor acaba dedim genetik bir şey mi
AybenYB benim ailemde de var tiroit annem de ablam da babam da ablam ve babamın tiroit bezini aldılar bende yok sadece nodül var ilk gebeliğimde çıkmıştı ilaç kullandım doğumdan sonra biraz kullandım sonra normale döndü bıraktık ilacı korkma bence hamilelikte değişiyor ya hormonlar çıkabiliyor