AnayimBenAna_ valla ilk çocuğuma hamileyken o kadar çok kusuyordum ki bazen bende yapamıyordum yemek ya annemlere gidiyorduk ya onun annesine yada kendi yapıyordu een kötü dışardan söylüyorduk hiç çok salıyorsun demedi. çocuk istemeyi biliyorlar ama

Pilav
    Taze fasulye
    Yogurt
    Salata

Araskara
    Soğanları küp küp doğruyoruz kavuruyoruz sonra
    Salça 1 kaşık tan az,bezelyeleri temizlemiştim öncesinde taze bezelye 🫛 benimki , onları da kavurup üzerine yazdan hazırladım doğradığım domateslerim var bir poşette ondan atıyorum içine tuz ,pulbiber biraz kaynamış su 30 dk pişti orta ateşte bu kadar 😆

Elacihangir buzluğa haşlayıp atıyorum kaynanamın bahçesinden bezelyeler bide harika oluyo 🤭 önlü arkalı kavuruyosun 🌸

AnayimBenAna_ genelde eşim çok yemek aramaz ne bulursa yer çeşit yemekte aramaz tek yemek ister bazı adamları anlamıyorum eşlerine hiç acımıyorlar

Ayshababy iki buçuk yıl oldu evleneli tek çeşitle hiçbir zaman kalmadım

Phyloo dün bı tencere karışık dolma yaptım bı kaç gün yeriz🤣yanına salata atiyorum

Phyloo pişirmek düşünmekten daha kısa sürüyor tavuk çöp şiş pilav ezogelin çorba salata yeter

Phyloo eşim karıştırmayı sevmez tavuk yapsam sadece yanında pirinç pilavı yada bulgur ister salata falan okadar ama çorba falan sevmez o yüzden misafir olmadi surece çok çeşit yapmam ki zaten 2 kişi ne kadar yiyebilir ki bazı kişiler göz doyması içinde isterler zaten halın olsa yaparsın salmak ne demek