Phyloo nohutlu pilav tavuk yogurt bu kadar biz fazla yemeyi sevmiyoruz heralde tek çeşit yaparız 😀

hanimiys yani kocam bana çok salıyosun dese makarna bile yapmam açıkçası. Bizde bayılmıyoruz ama insanın bazen gerçekten hali olmuyor bir makarna yapmaya bile. Baktım yapamıycam bu akşam kendimi yemek yapmamaya odakladım yapmak istemiyorum geldiğinde hazır oluruz dışarı çıkıyoruz akşam diyorum bitti gitti 😂

AnayimBenAna_ valla ilk çocuğuma hamileyken o kadar çok kusuyordum ki bazen bende yapamıyordum yemek ya annemlere gidiyorduk ya onun annesine yada kendi yapıyordu een kötü dışardan söylüyorduk hiç çok salıyorsun demedi. çocuk istemeyi biliyorlar ama

Pilav
      Taze fasulye
      Yogurt
      Salata

Araskara
      Soğanları küp küp doğruyoruz kavuruyoruz sonra
      Salça 1 kaşık tan az,bezelyeleri temizlemiştim öncesinde taze bezelye 🫛 benimki , onları da kavurup üzerine yazdan hazırladım doğradığım domateslerim var bir poşette ondan atıyorum içine tuz ,pulbiber biraz kaynamış su 30 dk pişti orta ateşte bu kadar 😆

Elacihangir buzluğa haşlayıp atıyorum kaynanamın bahçesinden bezelyeler bide harika oluyo 🤭 önlü arkalı kavuruyosun 🌸

AnayimBenAna_ genelde eşim çok yemek aramaz ne bulursa yer çeşit yemekte aramaz tek yemek ister bazı adamları anlamıyorum eşlerine hiç acımıyorlar

Ayshababy iki buçuk yıl oldu evleneli tek çeşitle hiçbir zaman kalmadım