melekimm harikasınız maşallah merak ettiğim ilk doğumunuz mu hanımefendi ? Benim 2. Doğumum olacak fakat ilkinde çok zorlandım korkuyorum aynısı olacak diye?
    Serays evet canm ilk dogumum 😊 ikinci daha kolay oluyo diyolar genelde insaAllah kolay bir dogumunz olur 😊
      Oyaburak65 insan ıkınirken tuvaletini yaparmis bende en cok bundan cekiniorum. Sirf kötu anı olarak kalmasin die ikinmaktan korkuyorum. Sizde nasil oldu
      Bu arada hayirli ugurlu olsun prensesiniz . Saglikla buyutun ins
      insan ıkınirken tuvaletini yaparmis bende en cok bundan cekiniorum. Sirf kötu anı olarak kalmasin die ikinmaktan korkuyorum. Sizde nasil oldu
      Bu arada hayirli ugurlu olsun prensesiniz . Saglikla buyutun ins
        melekimm yaa inşallah bende öyle yapmak istiyorum kayınvalidem 5 doğum yapmış hepsinide normal o çok cesaretlendirdi beni normal yaptıktan sonra herşeyi hisset uyuşturtma kendini emin ol korktuğun gibi değil dedi ama inşallah bende yapabilirim..
          bulut4925 çömelip kalkıyorum ama merdiveni henüz denemedim.Bugün bir saat yürüyüp 4/5 kat inip çıkayım belki işe yarar.
          CandanNaz canm ebelerim cok iyiydi yap gaganı ıkın dediler kakan gelmis gibi ıkın dediler bende cok korkuyodum ama genelde ilac verip once den bosaltyorlar canm
          melekimm Maşallah 🧿 ikinize de ☺️ Ne kadar güzel bir doğum hikayesi Allah bize de nasip eder inşallah. Sağlıkla büyütün kızınızı.
            NaimeYilmaz, bu tartışmanın sabitlenmesini kaldırdı.
            Ebr_3534 yaparsn canm Allah n kadnlara verdigi en guzel duygu inan dogduktan sonra hicbir sey kalmyo Rabbim sabrnı veriyo 😊
              Busra3 cok tesekkur ederim 😊 Rabbim saglkli kolay dogumlar versin sizede 😊