melekimm hayirli olsun ne guzel ben 15 gun once normal dogum diye gitdim 6 cm acuklikla yatisimyapildi 5 saat asiri acili sanci cektim 8 kisi dakka basi acilmamvarmi diye parmakladilar icinde 1 tane erkekde vardi kabus gibiydi😥 5 saat sonucunda bebek inmedi asagiya kalp atiis bir anda dusdu sezeryanla aldilar bebegimi😥😥😮
    melekimm harikasınız maşallah merak ettiğim ilk doğumunuz mu hanımefendi ? Benim 2. Doğumum olacak fakat ilkinde çok zorlandım korkuyorum aynısı olacak diye?
      Serays evet canm ilk dogumum 😊 ikinci daha kolay oluyo diyolar genelde insaAllah kolay bir dogumunz olur 😊
        Oyaburak65 insan ıkınirken tuvaletini yaparmis bende en cok bundan cekiniorum. Sirf kötu anı olarak kalmasin die ikinmaktan korkuyorum. Sizde nasil oldu
        Bu arada hayirli ugurlu olsun prensesiniz . Saglikla buyutun ins
        insan ıkınirken tuvaletini yaparmis bende en cok bundan cekiniorum. Sirf kötu anı olarak kalmasin die ikinmaktan korkuyorum. Sizde nasil oldu
        Bu arada hayirli ugurlu olsun prensesiniz . Saglikla buyutun ins
          melekimm yaa inşallah bende öyle yapmak istiyorum kayınvalidem 5 doğum yapmış hepsinide normal o çok cesaretlendirdi beni normal yaptıktan sonra herşeyi hisset uyuşturtma kendini emin ol korktuğun gibi değil dedi ama inşallah bende yapabilirim..