Papatyam_42
15.02 adetten birgün önce 15 di
17.02 42
19.02 82
21.02 Yani bugün 127
Artislar cok yavas🥺🥺

Zambak-12 1500-3000 arası kese görünüyor diyorlar benim doktorum salı görürüz muhtemelen dedi keseyi bebeği bilmiyorum

Zambak-12 ben ilk gittiğimde 5 haftalıktı sadece kese göründe iki hafta sonra çağırdı doktor 7-8 gibi gidersenz hem netleşir hemde kalp atışınıda duyarsınız ♥️🌸 sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah

zbydslck doğru söylüyorsunuz Sureklı gitmek de istemiyorum vajınal usg benı sonrasında rahatsız ediyor teskekur ederım

Papatyam_42 benim 6500 lerde kese göründü ilk çoğumunsa 2336 idi Altan muayene olmuştum kese yoktu görünmemişti bir hafta sonra gidince belli oldu

Zambak-12 vajinal neden yapılıyor bilginiz var mı, 5 haftalığım.

Zambak-12 Normalde direk karından bakarlar zaten eğer hafta olarak 7-8 iseniz vajinal yaptormayın bence. Vajinal ilk seçenek olmaz zaten gebeliğim başındasnz.

• TBG bunu beğendi.

TBG benm vajinal bakılmadı normal karından bakıldı. Benmde beş haftalıktı. Eğer göremezlerse o zaman kesin sonuç için bakılıyo diye biliyorm ben.

zbydslck benım de net bir sekılde kese gorulmedı dedi ama gördü keseyı sonra vajınal baktı evet burda dedi bebek bende öyle düşünüyorum Sureklı vajınal bılemedım ya myomlarım var ondan mı acaba dıcem de ne alaka

Zambak-12 yok canm bendede polip var biçok kadında miyom falanda vardır hatta. Sen talep edebilirsn karından istiyorum diye .Her kontrolde vajinal bakılmaz benm ikinci gebeliğim. İlk gebeliğimde sadece senn gibi görünmedi diye alttan bakıldı o kadar birkez oda. Saha sonra hiç bakmadılar. Özeldede devlettede.

zbydslck ıcımı rahatlattın canım ya gerçekten burda evımın yakınında bir devlet hastanesi var kan ve kese için gittim normalde başka bir hastaneye gidicem allahtan keseyi gördü karından ama alttan üstesi baktı zaten bir düşük olayım var kasımdan Ocak ayına kadar o kadar çok alttan muayene oldum ki her doktora hepsı myın gördü baktı o kadar çok kan verdım ki artık ıstıyorum kı bakılmasın kasılıyorum çünkü ben en ıyısı suan 5 haftalık 7 haftada gıdeyım hem bebek hem kalbînı dınlerız degıl mi yoksa 6 haftada gitsem yine doktorun alttan muayene deme ıhtınalı var diye düşünüyorum

Zambak-12 aynen canm sen en iyisi 7-8 gibi git doktoruna. Yine söyle miyom vs var sorun olurmu diye. Bişey olmaz Allahn izniyle. Çok haklısın sürekli olması insanı geriyor bi noktadan sonra. İnşallah sağlıkla kucağına almayı nasip etsn rabbim 🌸

Doktorum idrara sıkışık gel dedi inşallah dediğiniz gibi karından olur kontrol, yarın 36.günüm, muayene olacağım inşallah bebeği görürüz sağlıkla🙏

Oykuuuuuuuuuu canım en son 21 şubatta 785 ti 24 şubatta 3084 çıktı bugün randevum vardı keseyi gördük 2 haftaya kalp atışını görücez nasipse🙏

• TBG bunu beğendi.